Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Hermeta

4 december 2019 | 16.30 - 19.00 uur | Asperen

Overal hoor en lees je over innovatie, maar wat is het, waarom zou je en hoe kom je er toe? Marcel van der Sluijs, directeur van Hermeta zal zijn visie hierop geven verrijkt met zijn ervaringen en tips. Hij zal vertellen hoe innovatie een plek heeft binnen Hermeta. Natuurlijk krijgen we ook een en ander te zien tijdens dit bedrijfsbezoek op woensdag 4 december aanstaande in Asperen!

Al 95 jaar brengt Hermeta comfort in gebouwen. De Nederlandse onderneming levert een breed pakket aan producten in de bouw en het interieur, gespecialiseerd in drie divisies: interieuraccessoires en garderobesystemen, interieurbouw én gevelbouw. Het basismateriaal is daarbij gerecycled aluminium. Innovatie, design, duurzaamheid en vakmanschap brengen zij met passie.

Vanuit de gedachte dat het comfort voor de mens centraal staat, bedenkt Hermeta innovatieve en duurzame oplossingen, zoals  kleedruimtes voor minder-validen, akoestische lockers, levensloopbestendige leuninghouders, lockers met braille, kapstokken op hoogte voor mensen in een rolstoel en toepassingen van IOT binnen gevelbouw.

Ook kun je kennismaken met de innovatiemakelaars van RCT Gelderland. Zij ondersteunen in alle Gelderse regio’s maakbedrijven bij slimmer en schoner werken.

Nieuwsgierig geworden naar dit maakbedrijf pur sang? We kijken uit naar je komst op woensdag 4 december aanstaande.