Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Kornelis Caps en Closures

29 oktober 2019 | 15.30 uur | Steenwijk

Al meer dan 80 jaar ontwikkelt en produceert Kornelis vanuit haar vestiging in Steenwijk sluitingen en sluitende concepten. Ze bieden een breed assortiment standaard caps aan met verzegeling en hebben daarnaast veel ervaring in het ontwikkelen van klant specifieke oplossingen.

Graag nodigen wij je uit aan een bedrijfsbezoek bij Kornelis Caps & Closures op dinsdag 29 oktober 2019. Onze gastheren deze middag zijn Gerben de Boer en Ytsen de Boer.

Kornelis Caps & Closures: verpakken en afsluiten op hoog niveau
De doppen en sluitingen die Kornelis ontwerpt en produceert vormen een belangrijk onderdeel in de wereld van verpakkingen. Veel van de doppen en sluitingen die zij ontwikkelen en produceren dienen als bescherming van voedingsmiddelen. Dit stelt hoge eisen aan het productieproces. Hoe pakt Kornelis dat aan?

De wereld van doppen en sluiting staat niet stil. Innovatie is noodzaak en dagelijkse praktijk in dit bedrijf. Om voorop te blijven lopen heeft Kornelis veel geïnvesteerd in het productieproces. Smart-manufacturing is hier echt praktijk geworden. Duurzaam ondernemen zit in het hart van dit bedrijf. Kornelis kijkt bij investeringsbeslissingen naar rendement, kansen voor het milieu en welzijn voor medewerkers en samenleving.

Onze gastheren laten graag zien welke stappen al zijn gezet en welke nieuwe uitdagingen er weer zijn. Al deze aspecten maken een bezoek aan Kornelis zeker de moeite waard! Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt. Als het maximale aantal deelnemers is bereikt, kom je op de reservelijst.

We zien je graag op 29 oktober aanstaande!