Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Mocca d’Or

4 april 2023 | 16.00 - 19.00 uur | Zwolle

Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee, Santas Koffie en Café del Mar is Mocca d’Or een van de snelst groeiende bedrijven op de Nederlandse koffiemarkt. Elke dag worden de relaties voorzien van de beste koffie en bijbehorende producten. Met vestigingen in Zwolle, Breda, Rotterdam, Amsterdam en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo, biedt het bedrijf landelijke dekking. Mocca d’Or is een premium koffiemerk voor Horeca, Bedrijven en Koffie- en Thee Speciaalzaken. De koffie wordt gebrand volgens het unieke Slowroast principe: het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen op deze manier het best tot hun recht.

Het Mocca d’Or team bestaat uit gedreven, enthousiaste en professionele mensen die passie voor koffie hebben en altijd streven naar de beste kwaliteit van het product. Het faciliteren van uitstekende dienstverlening, kennisoverdracht en het geven van inspiratie richting relaties staat hoog in het vaandel. Het vakmanschap wordt continu ontwikkeld met oog voor mens, maatschappij en milieu. Vanuit dit MVO-oogpunt zijn er diverse initiatieven, zoals verduurzaming en betrokkenheid bij vele sociale activiteiten.

Wij nodigen je van harte uit met ons de vestiging van Mocca d’Or in Zwolle te bezoeken op dinsdag 4 april van 16.00 tot 19.00 uur. Mocca d’Or vertelt graag meer over het ambachtelijke proces, de ontwikkelingen en de maatschappelijke betrokkenheid.

Aanmelden
Aanmelden voor het bedrijfsbezoek kan t/m 3 april via onderstaande registratiebutton. We kijken ernaar uit je te ontmoeten op dinsdag 4 april bij Mocca d’Or, uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie!