Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Oxycom

24 september 2020 | 15.30 uur | Raalte

De zomers in Nederland kennen steeds vaker hittegolven, waardoor voor o.a. bedrijven het beïnvloeden van het binnenklimaat een groter punt van aandacht wordt. Daarnaast blijkt uit steeds meer onderzoeken dat goede ventilatie, filtratie en luchtvochtigheid de verspreiding van ziekteverwekkers zoals het Coronavirus verminderen. Maar hoe doe je dit op een effectieve, duurzame en energiezuinige manier?

We nodigen je graag uit om op donderdag 24 september Oxycom Fresh Air BV in Raalte te bezoeken. Onze gastheer is Kor Foekens, commercieel directeur. Hij vertelt ons graag meer over de techniek achter natuurlijke koeling, de mogelijkheden en kansen die dit biedt en hoe dit toepasbaar is.

Het Overijsselse bedrijf Oxycom Fresh Air ontwikkelt luchtbehandelingssystemen op basis van een gepatenteerde koelingstechnologie. De producten maken gebruik van waterverdamping om een schoon, natuurlijk en comfortabel klimaat in industriële, commerciële en residentiële gebouwen te beheersen. De systemen zijn in staat om het energieverbruik in gebouwen en de CO2-uitstoot drastisch te verminderen. Ze zijn tot 80% energiezuiniger dan traditionele airco’s. Vanuit Raalte is Oxycom met een hecht team van 35 mensen met name actief in het Midden-Oosten en Europa.

We ontmoeten je graag op donderdag 24 september aanstaande!

Hartelijke groet,
Laurens de Lange, voorzitter VNO-NCW regio Zwolle
Auke Oosterhoff, regiomanager VNO-NCW regio Zwolle

Wij zijn blij weer fysieke bijeenkomsten te kunnen organiseren! Uiteraard houden we ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Bij overtekening wordt een reservelijst gemaakt.