Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Prinzen Machines BV

29 september 2022 | 19.00 - 22.00 - uur | Aalten

Wat weet je van de verwerking van eieren? En dan bedoelen we niet in recepten, maar wat is het traject van kip naar klant en wat heb je hiervoor nodig? Bij Prinzen is het voorzichtig behandelen van eieren al 40 jaar een kernactiviteit en op donderdag 29 september ben je van harte welkom om te zien hoe ze dat doen!

Prinzen startte in 1984 met onderhoud en service van eierverwerkingsmachines voor de binnenlandse markt. Kort daarna werden eigen machines ontwikkeld om tegemoet te komen aan een niche markt van gespecialiseerde broedeierverpakkers en eenvoudige overzetmachines. De afgelopen 20 jaar groeide het bedrijf uit tot een uitdagende leverancier van succesvolle eierverwerkings- en trayverwerkingsmachines.

In 1999 besloten ze toe te treden tot de Vencomatic Group om het marktaandeel te verstevigen. Vencomatic is een jaartje eerder dan Prinzen opgericht door Cor en Han van de Ven uit Eersel om hun innovatie voor pluimveehuisvesting: het eerste automatische broednest, in de markt te zetten. In de loop der jaren zijn er samenwerkingen aangegaan met Agro Supply (klimaatoplossingen) en Van Gent (legnesten) en dus Prinzen (eierbehandelingen). Samen bieden deze merken een volledig assortiment producten voor moderne pluimveebedrijven over de hele wereld.

Tijdens het bedrijfsbezoek zullen Johan Vermeulen, Managing Director dieper ingaan op de uitdagingen waar zij voor staan. Daarnaast zal  Stef Arentsen, Affairs & Recource Officer een presentatie houden over werken met studenten. Thema’s die o.a. aan bod komen zijn:

  • Ervaringen met studenten/stagiaires
  • Samenwerking bedrijfsleven / onderwijs
  • Boeien en binden van jongeren (millennials) als het gaat om stages, afstudeeropdrachten en startersbanen

Aansluitend kun je tijdens de rondleiding een aantal machines in werking zien.

Aanmelden
Nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan! Dit kan via onderstaande button.
We kijken er naar uit je te ontmoeten op 29 september in Aalten.