Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek ROC van Twente

12 september 2019 | 15.15 uur | Hengelo

Beroepsonderwijs vs arbeidsmarkt; bezoek aan ROC van Twente, ben jij er bij?

ROC van Twente is dé aanbieder van beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie in Twente. Het aanbod van 300 mbo-opleidingen, van niveau 1 tot en met 4, kunnen worden gevolgd op een van de hoofdlocaties in Almelo, Hengelo, Enschede of op een van de locaties in de omliggende dorpen. 

De leden van VNO-NCW Twente en Jong Management Twente/Salland zijn op donderdag 12 september van harte welkom voor een bezoek aan ROC van Twente, locatie De Gieterij te Hengelo.

Tijdens dit bezoek:
– nemen we een kijkje in het nieuwe Ondernemerslab;
– worden we geïnformeerd over het initiatief “Endoor” ten behoeve van bij- en omscholing;
– gaan we in gesprek over de aansluiting van het onderwijs dat ROC van Twente verzorgt voor de arbeidsmarkt in onze regio.

Gastvrouw tijdens deze bijeenkomst is Trudy Vos, lid College van Bestuur ROC van Twente en bestuurslid VNO-NCW Twente.

Om direct meters te maken, brengen wij je graag in contact met medewerkers van ROC van Twente die veel over de aansluiting onderwijs/arbeidsmarkt weten. Daarom verzoeken wij je voorafgaand aan deze bijeenkomst een eventuele (of vragen) te mailen. Hoe eerder we jouw vraag in beeld hebben, hoe eenvoudiger het is de expert op dat onderwerp beschikbaar te hebben.

Je kunt je vraag stellen via de aanmeldmogelijkheid, of door een e-mail te sturen naar Mariska Bruil.

Wij zien je graag op donderdag 12 september om samen te werken aan een nog betere aansluiting van onderwijs en bedrijfsleven!

Dit initiatief vloeit voort uit de onderwijs-arbeidsmarktagenda van VNO-NCW Twente. Het betreft een drieluik. Dit is deel 1. Wanneer de bijeenkomst een succes is, zal Saxion het stokje overnemen voor deel 2, gevolgd door Universiteit Twente voor deel 3. Na afloop van deze drie bijeenkomsten heeft u antwoord op uw vragen en hebben we concrete input voor onze besprekingen/besluitvorming over de aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt in Twente.