Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek SABA

8 december 2022 | 19.00 - 21.30 uur | Dinxperlo

Het verhaal van SABA start in 1933; het jaar waarin de heren Salm en Baruch in Wateringen voor het eerst onderling verbinding maken. Sindsdien zit die hechte band, A Strong Bond, bij het familiebedrijf in de genen. Het is de basis voor hoe zij lijmen en kitten ontwikkelen en produceren. En hoe het bedrijf omgaat met medewerkers, klanten, leveranciers en aandeelhouders.

Uiteraard zegt A Strong Bond veel over de producten. Die doen perfect waarvoor ze bestemd zijn: functioneel, sterk en duurzaam verbinden. Het vertelt ook hoe ze binnen SABA hun kennis en kunde bundelen en als hecht team samenwerken. Maar het staat vooral voor het toegewijde partnership en de duurzame relaties met klanten.

A Strong Bond betekent ook dat er bewuste keuzes worden gemaakt. SABA wil niet redelijk goed zijn in alles, maar wil excelleren in specifieke toepassingen. Alleen zo ontstaan de allerbeste verbindingen. Dankzij deze gerichte strategie is dit bedrijf de nummer-1 in lijmen voor schuimverbindingen en chemisch resistente afdichtingen. In Europa ontwikkelt SABA zich tot topleverancier van hoogwaardige lijmen en kitten voor de transportindustrie. Afgelopen jaar is SABA verhuisd naar een nieuw pand waar productie, onderzoek en kantoor samenkomen om deze strategie waar te maken.

Algemeen directeur Wybren de Zwart vertelt je graag meer over de organisatie SABA, over duurzaamheid en in het bijzonder over duurzaam bouwen en wat dit voor effecten heeft op de organisatie. Aansluitend krijg je een uitgebreide rondleiding door het nieuwe pand van dit prachtige bedrijf.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het prachtige nieuwe pand met eigen ogen zien? Je bent van harte uitgenodigd de vestiging van SABA in Dinxperlo te bezoeken op donderdag 8 december vanaf 19.00. We sluiten af met een netwerkborrel waarbij je medeondernemers ontmoet in een informele en gezellige sfeer.

Meld je aan via onderstaande button. We kijken ernaar uit je te ontmoeten in Dinxperlo.