Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek saturn petcare bv

16 april 2019 | 15.00 uur | Hattem

Wist je dat alleen al in Nederland 1,5 miljoen honden en 2,9 miljoen katten zijn? Deze trouwe metgezellen van de mensen hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot echte familieleden die men niet simpelweg de kliekjes van de maaltijd zou moeten voorzetten. Want: de samenstelling van menselijke voeding is gewoonweg niet afgestemd op de behoefte van katten en honden.

De viervoetige vrienden van de mens hebben goede voeding nodig. Dat is precies wat saturn petcare bv zich tot taak heeft gesteld. Dankzij vele jaren onderzoeks- en ontwikkelingswerk weten zij waar het dier behoefte aan heeft. Op basis daarvan hebben ze hoogwaardige voeding voor honden en katten ontwikkeld. Dit produceren zij voor de private label markt.

Wij nodigen je van harte uit voor een bezoek aan saturn petcare bv in Hattem op dinsdag 16 april 2019.
Onze gastheer deze middag is Jan Ties Kram, directeur productie & techniek.

Vanuit de locatie in Hattem wordt een wereldmarkt bediend. Om op wereldschaal actief te kunnen zijn is continue ontwikkeling nodig. Denk daarbij aan de optimalisering van het productieproces en inrichting van de internationale logistiek, maar ook aan de basis: de ontwikkeling van talenten binnen de organisatie. Al deze aspecten maakt een bezoek aan saturn petcare zeker de moeite waard.

Let op: om toegang tot het bedrijfsterrein te krijgen, moet je een geldig legitimatiebewijs tonen.

Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt tot 25. Bij overtekening kom je op een reservelijst.