Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Timmerije BV

13 juni 2024 | 19.00 - 22.00 uur | Neede

Timmerije is een leidende producent in Nederland van technische kunststofonderdelen, klant-specifiek voor oem’s met sterke merken. Deze onderdelen worden toegepast in tal van industriële en consumententoepassingen zoals ventilatiesystemen, warmtepompen, pakketsorteermachines, brooddeegmachines, truckinterieurs, caravans, fietsen, kinderzitjes en koffiezetapparaten. Bijna elk Nederlands huishouden komt wel iets van Timmerije tegen! Het bedrijf begon in 1932 als producent van paardenhoefijzers en heeft zich door de jaren heen meerdere keren opnieuw uitgevonden om de onderneming te worden die het nu is. Met 200 medewerkers richt Timmerije zich dagelijks op het ontzorgen van haar klanten. Dit doet zij door toegevoegde waarde te leveren via een scala aan diensten. Recentelijk heeft het bedrijf het roer omgegooid: binnen de gezamenlijke doelstelling om de hele kunststofketen te verduurzamen, heeft Timmerije de visie ontwikkeld om haar producten, overal waar dit kan, circulair te gaan maken. Haar lijfspreuk luidt dan ook: “Future-proof Solutions“ in plastics.

Op donderdag 13 juni ben je van harte welkom in Neede, waar Hans Kolnaar (algemeen directeur) en Linda Balci (adviseur P&O) je zullen ontvangen. Ze delen graag de uitdagingen die CSRD/ESG aan ondernemers stelt en hoe Timmerije hiermee is omgegaan. Ze voeren je langs een aantal herkenbare voorbeelden van circulaire oplossingen die ze samen met hun klanten en andere ketenpartners hebben ontwikkeld. Ook gaan ze dieper in op hoe ze de mens centraal hebben gesteld en welke uitdagingen hierbij komen kijken. Na de presentatie volgt er een rondleiding door de fabriek van Timmerije die onlangs fors is uitgebreid. We sluiten deze avond af in een gezellige en informele sfeer met een netwerkborrel.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal 70 personen). Wacht dus niet te lang en meld je snel aan via onderstaande knop. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

 

 

Programma
19.00 uur        Inloop met koffie/thee
19.30 uur        Welkomstwoord door VNO-NCW Achterhoek en benoeming beoogd nieuwe voorzitter Carolien Nijhuis en nieuw bestuurslid Koen Mentink
19.45 uur        Presentatie door Hans Kolnaar en Linda Balci
20.30 uur        Rondleiding fabriek
21.15 uur        Netwerkborrel