Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek VB-Airsuspension BV

27 oktober 2021 | 19.00 - 22.30 uur | Varsseveld

Na ruim anderhalf jaar zijn we blij je weer te kunnen uitnodigen voor een kijkje achter de schermen bij een van onze leden. Op woensdag 27 oktober zijn we te gast bij VB-Airsuspension in Varsseveld.

Als een snelgroeiend en toonaangevend bedrijf wil VB-Airsuspension dat al hun klanten over de hele wereld profiteren van hoogwaardige luchtveersystemen. De innovatieve luchtveersystemen en veeraanpassingen zorgen voor meer comfort, beter rijgedrag en meer veiligheid.

Met behulp van een gemotiveerd – en steeds verder groeiend – team, ontwikkelt en bouwt het bedrijf al 28 jaar veeraanpassingen en diverse luchtveersystemen voor lichte bedrijfswagens, ambulances, autotransporters, campers, 4×4-voertuigen, voertuigen die toegankelijk zijn voor rolstoelrijders en autonome voertuigen.

VB-Airsuspension produceert als een van de weinige Europese fabrikanten een zo breed mogelijk pakket aan diverse (veer)oplossingen voor vrijwel iedere toepassing.

Innovatie
Innovatie is een van de passies van VB-Airsuspension. Deze avond vertellen Gerald Molenveld (General Manager), Sander Dusseldorp (General Sales & Marketing Manager) en Coen Dieker (Engineering Manager) je hier alle ins en outs over. Ook delen zij hun succesvolle sales- en marketingstrategie. Daarna neemt Alma Buitenhuis, Client Partner van FranklinCovey Benelux, je nog mee in de materie van sociale duurzame innovatie.

Ben jij benieuwd welk verschil een (lucht)veersysteem kan maken en hoe VB-Airsuspension hier toonaangevend leverancier in is én wil blijven? Meld je dan aan via onderstaande button. We zien je graag op 27 oktober in Varsseveld.