Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

GEANNULEERD/Bedrijfsbezoek Verweij Elektrotechniek

13 april 2023 | 15.30 - 18.30 | Nieuwegein

Helaas hebben wij de beslissing moeten nemen om het bedrijfsbezoek bij Verweij Elektrotechniek in Nieuwegein op donderdag 13 april a.s. te annuleren, in verband met het tegenvallende aantal deelnemers.

 

Techniek is overal en wordt ook steeds belangrijker in gebouwen. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie en verduurzaming. Deze ontwikkeling is Verweij Elektrotechniek op het lijf geschreven. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektrotechniek, energiebesparing en bijzondere projecten voor kritische opdrachtgevers. Verweij is een familiebedrijf en is sinds 1957 een betrouwbare partner die staat voor hoogwaardige kwaliteit en duurzame innovatie.

Dat ze niet graag stilzitten bij Verweij blijkt uit het snel schakelen en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen. Dan gaat het niet alleen over nieuwe lampjes, maar ook over de meest duurzame technologie van dit moment en de meest moderne bedieningstechnieken.

Veranderen en verbeteren valt of staat bij het op peil krijgen en houden van het kennisniveau van de medewerkers. Dat begint bij Verweij met de stagiairs en loopt door tot de top van het bedrijf. Uitgangspunt is daarbij niet om mensen harder te laten werken, maar vooral om ze slimmer en mét elkaar te laten werken. Als de ervaring van de ‘oudere’ medewerker wordt gecombineerd met de nieuwe kijk van de jonkies, ontstaan er nieuwe ideeën. Die ideeën gaan ervoor zorgen dat Verweij ook in de toekomst de beste installaties blijft maken.

Wil je weten hoe ze dit aanpakken? Dan ben je van harte welkom bij dit innovatieve en duurzame bedrijf uit Nieuwegein!

Aanmelden
Aanmelden voor het bedrijfsbezoek kan via onderstaande registratiebutton. We kijken ernaar uit je te ontmoeten op donderdag 13 april.