Bedrijfsbezoek WILA

15 februari 2023 | 19.00 - 22.00 uur | Lochem

Van oorsprong is WILA begonnen als smederij in Laren Gld. Huidig directeur Hans Willemsen is de kleinzoon van de oprichter van het bedrijf, waardoor WILA nog steeds een familiebedrijf is.

Al meer dan 90 jaar ontwikkelt en produceert WILA wereldwijd high-end klemsystemen en gereedschappen voor kantpersfabrikanten en gebruikers. Momenteel werken er ruim 350 medewerkers bij WILA in Nederland, China en de Verenigde Staten. Met twee state-of-the-art productielocaties en verkoopkantoren in Lochem, een state-of-the-art productielocatie en verkoopkantoor in China en een verkoopkantoor in de Verenigde Staten, is WILA wereldwijd actief. De corebusiness van het bedrijf is de verkoop van kantpersklemsystemen en gereedschappen aan kantpersfabrikanten en eindgebruikers, hierin is WILA-marktleider. Doelstelling van WILA is het voortdurend ontwikkelen en produceren van kantpersgereedschappen die de productiviteit en kwaliteit van het buigproces verhogen. Vandaar de visie “We Live Press Brake Productivity”.

Algemeen directeur Hans Willemsen vertelt je 15 februari graag meer over deze snelgroeiende organisatie. Directeur manufacturing en R&D Frank Rouweler vertelt hoe WILA invulling geeft aan digitalisering en de samenwerking daarin met andere partijen. Na afloop van de presentaties krijg je een uitgebreide rondleiding door het nieuwe pand van dit prachtige bedrijf.

Programma
19.00 – 19.30 uur: Inloop met koffie/thee
19.30 – 20.00 uur: – Welkom door Koen Knufing, voorzitter VNO-NCW Achterhoek
– bestuurswissel VNO-NCW Achterhoek
20.00 – 20.30 uur: Presentatie WILA, door Hans Willemsen (algemeen directeur WILA) en presentatie “Digitalisering”, door Frank Rouweler (directeur manufacturing en R&D WILA)
20.30 – 21.30 uur: Rondleiding
21.30 – 22.00 uur: Gezellige netwerkborrel

Wil je meer weten over WILA? Kom dan op 15 februari naar Lochem. Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom.