Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Winterwarm & WinLed incl. lancering Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek *voltekend*

14 september 2023 | 19.00 - 22.30 uur | Winterswijk
Let op! De bijeenkomst is voltekend!
Bouw mee aan een duurzame toekomst voor Achterhoekse bedrijven!

Donderdag 14 september a.s. ben je van harte welkom bij Winterwarm & WinLed in Winterswijk. Een dynamisch productiebedrijf dat al meer dan 87 jaar succesvol is in het produceren van duurzame en innovatieve verwarmings- & verlichtingsoplossingen voor de industriële en agrarische markten. Sinds de zomer van 2022 zitten ze in een prachtig nieuw bedrijfspand in het groen aan de rand van Winterswijk. Met het nieuwe, Breaam 5 Sterren Outstanding gecertificeerde pand als visitekaartje en het duurzame en innovatieve productenaanbod hebben ze de ambitie om een belangrijke speler in de energietransitie te zijn.

Algemeen Directeur Taeke Meerveld vertelt je graag meer over Winterwarm & WinLed, duurzaam verwarmen en verlichten onder één dak, over de bouw van het nieuwe bedrijfspand en de effecten van de energietransitie op de organisatie. Aansluitend krijg je een uitgebreide rondleiding door het nieuwe pand. De nieuwe, in eigen huis ontwikkelde, Winterwarm Hybride “Qwikshift” oplossing voor de utiliteitsbouw is een van de innovaties die te zien zal zijn. We sluiten af met een netwerkborrel waarbij je medeondernemers ontmoet in een informele en gezellige sfeer.

Tijdens deze bijeenkomst wordt het Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek gelanceerd. Dit is een initiatief van Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek, VNO-NCW Achterhoek en partners. Het doel is duidelijk: in 2030 wordt gestreefd naar 60% CO2-reductie en een circulaire economie. Omdat duurzaamheidsmaatregelen niet altijd eenvoudig zijn, is dit initiatief genomen om ondernemers, parkmanagement en ondernemersorganisaties hierbij te ondersteunen.

Het Ondernemerscentrum is gebaseerd op de kennis, ervaring en netwerken die zijn opgebouwd door Achterhoek Onderneemt Duurzaam, het CE-project, zonnige bedrijfsdaken en Achterhoek Verbindt! Door krachten te bundelen, worden versnippering van initiatieven en communicatie vermeden. Ondernemers vinden bij het Ondernemerscentrum één aanspreekpunt voor vragen, begeleiding en ondersteuning. Het Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek staat klaar voor verschillende bedrijfstakken, waaronder productiebedrijven, zakelijke dienstverlening, groot- en detailhandel, horeca en de organisaties die deze bedrijven vertegenwoordigen. Het Ondernemerscentrum is er om jou als ondernemer te helpen bij energiebesparing, duurzame opwekking en circulariteit en in de toekomst ook nog klimaatadaptatie en biodiversiteit. > Meer informatie

Voor vragen en/of opmerkingen mail je naar event@vno-ncwmidden.nl.