Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Belang van diversiteit met Neelie Kroes

15 mei 2019 | 16.00 uur | Enschede

Steeds meer bedrijven zien het belang in van diversiteit binnen hun organisatie. Gezien de politieke, economische en maatschappelijke ontwikkelingen, is dat niet verwonderlijk. De samenleving zélf is meer divers geworden en dat weerspiegelt zich op de werkvloer.

Bovendien is er een tekort aan professionals op de abeidsmarkt, waardoor bedrijven alle zeilen bijzetten om binnen alle groepen in een samenleving talent te werven, of het nu gaat om mannen en vrouwen, verschillende generaties, medewerkers met een lichamelijke beperking of om werknemers met verschillende voorkeuren of culturele achtergronden. Maar welke concrete maatregelen kunnen bedrijven nemen om diversiteit te bevorderen? Welke voordelen kun je verwachten van een goed diversiteitsbeleid?

Op woensdag 15 mei 2019 organiseren VNO-NCW Twente en Jong Management Twente/Salland een bijeenkomst over dit onderwerp met als spreker Neelie Kroes.

Neelie Kroes, inmiddels 77 jaren jong, is bekend geworden als politica van de VVD. In 2016 werd ze voorzitter van de beleidsadviesraad van het internationale taxibedrijf Uber. Daarnaast introduceerde zij onder andere de open data-strategie van de EU. Ook maakte zij zich hard voor het afschaffen van de grensoverschrijdende roamingkosten, waar we nu allemaal de voordelen van ondervinden. Maar bovenal is ze natuurlijk een powervrouw pur sang en een inspiratiebron voor velen.
Een bijeenkomst met een thema dat ons allemaal raakt en waar we ons graag voor in willen zetten. We zien je dan ook graag op 15 mei aanstaande!

De bijeenkomst en netwerkborrel worden aangeboden door VNO-NCW Twente. Na afloop van de bijeenkomst is het mogelijk te dineren bij de Twentsche Foodhal. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.