Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

GEANNULEERD – Bedrijfsbezoek aan Altop Groep

8 april 2020 | 19.00 uur | Beek (Gem. Montferland)
Deze bijeenkomst is afgelast in verband met het coronavirus.

VNO NCW regio Arnhem-Nijmegen en regio Achterhoek en Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers, organiseren een gezamenlijk event. We nodigen je van harte uit voor een bedrijfsbezoek bij Altop Groep.

Altop Kunststoftechniek is al bijna 20 jaar zeer bedreven in het ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden van kunststof (chemie) installaties. De ervaring en zorgvuldigheid waarmee de producten gemaakt worden, heeft ertoe geleid dat ze tot de beste kunststof apparatenbouwers van Nederland behoren. Installaties voldoen aan de actuele kwaliteits- en veiligheidseisen en zijn bovendien een duurzaam alternatief voor metalen installaties. Ze zijn o.a. actief in de levensmiddelenindustrie, afvalwaterbehandeling en semiconductor industrie. Klanten bevinden zich vooral in Nederland, maar de producten gaan de hele wereld over!

Altop Kunststoftechniek werkt regelmatig samen met de dire zusterbedrijven: Altop International, Arveon en Altop Products. Altop International ontwerpt en levert maatwerk luchtbehandelingsinstallaties voor specialistische doeleinden zoals datacenters en operatiekamers. Arveon biedt een breed scala aan appendages voor afvalwaterbehandeling, waaronder een unieke terugslagklep welke klapslag voorkomt. Het team van Altop Products houdt zich bezig met (de ontwikkeling van) innovatieve technologie. Een voorbeeld hiervan is de DrainTalent, een revolutionair systeem voor het ‘managen’ van bodemcondities. Samen vormen deze vier bedrijven ‘Altop Groep’. Ondanks dat dit geen officiële organisatie is, zijn ze wel degelijk verbonden, verbonden door techniek!

Ontdek hun passie voor ondernemen en techniek en meld je snel aan!