Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Boardroomsessie digitale transformatie

10 september 2020 | 19.00 uur | Aalten, Doetinchem en Winterswijk

Na een online inleiding door Marco Derksen* gaan we met elkaar in gesprek over digitale transformatie. Hoe gaat het veranderproces naar een wendbare, klantgerichte, innovatieve, digitale en data gedreven organisatie met inzet van mens en technologie?
Wat is de impact van digitale technologie op jouw businessmodel, op marketing, op HR. Hoe toon je leiderschap bij de digitale transformatie? De sessies worden geleid door onze bestuursleden Koen Knufing, Derk Wassink en Hans v.d. Guchte.

In verband met het coronavirus organiseren we nu nog geen grootschalige bijeenkomsten en zetten komende tijd in op kleinschalige kennissessies. We organiseren 10 september op 3 plekken kleinschalige boardsessies van 15 personen per locatie. Deze bijeenkomst zal zich richten op met management in de sectoren industrie, bouw en logistiek.”

We zijn te gast bij ACB in Aalten, Nijhuis Grouw Winterswijk en Grip Adviseurs Doetinchem.

Bij aanmelding kun je een voorkeur locatie opgeven. Als een locatie is overtekend en er op een andere locatie wel plaats is, informeren we je hierover en verzoeken we je op een andere locatie deel te nemen. In verband met de coronamaatregelen is het aantal beschikbare plaatsen beperkt.

*Marco Derksen is strategisch adviseur digitale transformatie en digitaal leiderschap. Hij is oprichter en partner van strategisch adviesbureau Upstream. Hij heeft inmiddels ruim twintig jaar ervaring op het gebied van technologie, innovatie en (digitale) media en houdt zich bezig met de impact van digitale technologie op mens en bedrijfsleven. Hij ondersteunt organisaties bij de digitale transformatie zodat organisaties wendbaar en voorbereid zijn op een toekomst waarin technologie bepalend is.

Uiteraard doen wij er samen met de locatie alles aan om deze bijeenkomst veilig te laten verlopen en houden wij ons aan de richtlijnen die de overheid stelt om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.