Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Broodje B-Lunchbijeenkomst ‘Arbeidsmarkt 21e eeuw’

13 maart 2019 | 11.30 - 13.30 uur | De Malietoren | Den Haag

Arbeidsmarkt in de 21e eeuw
Robotisering en digitalisering veranderen de inhoud van ons werk ingrijpend, net als de manier waarop we dit uitvoeren. De arbeidsmarkt van de toekomst vraagt aanpassingen van iedereen. Van bedrijven, die ontdekken welke kansen de markt biedt, hoe zij zich kunnen onderscheiden van de rest en aan de beste mensen kunnen komen. Van werkenden, die hun kennis en vaardigheden op peil moeten houden en zich flexibel moeten opstellen of soms wat beter beschermd moeten worden. Van beleidsmakers, die worstelen met de vraag hoe we sociale zekerheid en ‘een leven lang leren’ nu eens echt vorm geven, zodat deze past bij de nieuwe werkelijkheid. De achterliggende vraag is hoe we samen zorgen dat werkenden en ondernemingen kunnen floreren?

Daarover willen we het hebben op 13 maart tijdens de lunchmeeting voor ondernemers en betrokkenen uit ons netwerk. Dit in navolging van de laatste Bilderbergconferentie waar we spraken over ‘Technologie & Innovatie’ en waar onze gastvoorzitter en spreker actief deelnamen.

Wilt u ook van de hoed en de rand weten en meepraten? Kom dan naar de Lunchmeeting van VNO-NCW en MKB-Nederland op 13 maart a.s. die we deze keer organiseren samen met Team Sociale Zaken van beide werkgeversorganisaties.

U bent van harte welkom, graag uw opgave.

Programma
11.30 uur – Inloop met koffie & broodje

12.00 uur – Opening en welkom door dagvoorzitter Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland;

Inleiding
Jeroen van den Hoven, hoogleraar Techniek en Ethiek, TU Delft

Aansluitend volop gelegenheid voor vragen en discussie

14.00 uur – Afsluiting

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via deze link.