Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

WORDT VERPLAATST / Business Case Studies

7 december 2021 | 16.00 - 18.30 uur | Lelystad

Deze bijeenkomst wordt verplaatst naar een ander moment. Zodra een nieuwe datum bekend is, wordt deze gecommuniceerd.

 

Dagelijks ontstaan er nieuwe business cases die vernieuwend, onderscheidend, innovatief of disruptief zijn. Ook zijn er bestaande business cases die nog goed functioneren, maar die je eens door “de bril” van een ander wilt laten bekijken. Simpelweg om er van te leren, je te laten inspireren of geïnspireerd te worden.

VNO-NCW Midden en Jong Management organiseren gezamenlijk met en voor de leden van de regio’s Flevoland en Utrecht voor het eerst de Business Case Studies. Op dinsdag 7 december* ben je van harte welkom bij Vlint Holding in Lelystad.

Er worden twee business cases gepresenteerd: één vanuit VNO-NCW Midden en één vanuit Jong Management. Na afloop van de presentaties gaan we met elkaar in gesprek. Dergelijke gesprekken komen het beste tot hun recht als de groep niet te groot is en er voldoende tijd en aandacht voor elkaar kan zijn. Om die reden is er plek voor zeven leden van Jong Management en zeven leden van VNO-NCW Midden. Je zult er dus snel bij moeten zijn want vol=vol.

De twee cases die worden ingebracht:

  • Aurea Imaging
    Smart Farming maakt een winstgevende en duurzame toekomst voor de landbouw mogelijk. Aurea’s Crop Intelligence is een praktisch antwoord op echte uitdagingen, door de combinatie van innovatieve deep learning technologieën met drones en IoT-sensoren.
  • PLAATWERK365.NL
    Online portals zijn de toekomst, niet alleen voor het bestellen van standaard componenten, maar ook voor maatwerk producten. Naast efficiënt en gemakkelijk, verkort het ook de doorlooptijd en verkleint het de kans op fouten. Suplacon is een plaatbewerkingsbedrijf dat met haar portal PLAATWERK365 succesvol een deel van de business heeft geautomatiseerd. Door het portal zijn nieuwe kansen gecreëerd en wordt de innovatie aangejaagd.

Aanmelden:
Meer informatie en aanmelden via krosenbrink@vno-ncwmidden.nl.

* Uiteraard volgen we dan geldende RIVM-maatregelen.
   We verzoeken je met klem bij klachten de bijeenkomsten niet te bezoeken.