Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

CIRCLES University presenteert: ‘Help, het water raakt op!’

2 december 2020 | 16.00 - 17.00 uur | online

Uiteindelijk wil iedereen in Nederland hetzelfde: voldoende water van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. En in Nederland hebben we het ook goed voor elkaar. De kwaliteit van het oppervlaktewater, het grondwater en het drinkwater uit de kraan is van goede kwaliteit. En dat willen we allemaal zo houden. Maar de laatste jaren staat de beschikbaarheid ervan onder druk. Tijdens deze eerste uitzending van CIRCLES University gaan we in gesprek met experts en jou.

Programma en gasten
Op woensdag 2 december vindt de uitzending live plaats vanuit het Nederlands Watermuseum in Arnhem en we gaan in gesprek met de volgende gasten:

Patrick Blom, programmamanager Circulaire economie en Energietransitie bij Waterschap Vallei en Veluwe; hij vertelt ons hoe het waterschap werkt aan de rioolwaterzuivering van de toekomst, de circulaire waterfabriek.

Roy Tummers, directeur VEMW (het kenniscentrum en de belangenbehartiger van ruim 400 zakelijke energie- en watergebruikers) gaat dieper in op het belang van de beschikbaarheid van water.

Peter Schrijver, bestuurder Waterschap Rijn IJssel deelt zijn kennis over het Deltaplan en de droogte in het oosten van het land.

Tot slot zal onze gastvrouw Monique Verber, adjunct-directeur Nederlands Watermuseum, een inkijk geven in de toekomst van het museum.

Wil je er online bij zijn?
Nieuwsgierig geworden? Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 27 november, aan via onderstaande button. Ken je iemand anders die dit onderwerp van deze eerst CIRCLES University presenteert interesseert? Stuur de uitnodiging dan gerust door! Tijdens de uitzending zullen we ingaan op vragen van onze kijkers.

Aanmelden
Na je aanmelding, ontvang je een aantal dagen voor het event, een link om deze uitzending bij te wonen.