Cybertalkshow – De ondernemer draait door

22 maart 2021 | 19.30 - 20.30 uur | online

CYBERCRIME IS EEN TOENEMEND PROBLEEM. HOE ZORG JE ERVOOR OM GOED VOORBEREID TE ZIJN? HOE TE HANDELEN ALS HET TOCH FOUT GAAT?

Dinsdag 22 maart 2021 is het zover: van 19:30 uur tot 20:30 vindt de volgende editie plaats van de Cybertalkshow DE ONDERNEMER DRAAIT DOOR. Deze wordt live uitgezonden op www.deondernemerdraaitdoor.nl vanuit Theater De Speeldoos te Baarn.

In deze talkshow gaan we onder leiding van presentator Ewout Genemans in op wat er gebeurt als je slachtoffer bent geworden van cybercrime. We staan samen met de politie en het Openbaar Ministerie stil bij het strafproces en samen met een ondernemer die zelf slachtoffer is geworden, bekijken we wat je moet doen als dat jou overkomt. VNO NCW sluit ook aan en gaat samen met Northwave in op het belang van preventie en de effectieve werking van een incident respons plan.

Op www.deondernemerdraaitdoor.nl vind je alle informatie en kan je je aanmelden om live mee te praten. De interactieve Cybertalkshows zijn een initiatief van de gezamenlijke Platforms Veilig Ondernemen in Nederland. Deze talkshow wordt georganiseerd door het Platform Veilig Ondernemen Midden Nederland.

De uitnodiging volgt zeer binnenkort.