Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

WORDT VERPLAATST / Toekomst FruitDelta Rivierenland

6 november 2020 | 15.30 - 17.00 uur | Webinar

WORDT VERPLAATST NAAR EEN LATER MOMENT


De rol van de mkb- en familiebedrijven in de economische ontwikkeling van FruitDelta Rivierenland

FruitDelta Rivierenland organiseert een reeks van 3 webinars over de toekomst van onze regio. Dit eerste webinar organiseren wij als VNO-NCW Rivierenland en Fruitdelta samen. Doe mee en laat je inspireren door ervaringen, ideeën, analyses en projecten van diverse partners in de regio!

Programma
15.30 uur

Introductie door Hans Beenakker, voorzitter FruitDelta Rivierenland.

15.40-16.00 uur
Gesprek met Martin Ruiter (voorzitter VNO-NCW Gelderland en tevens medeoprichter van QING Groep) en Hans Van Zuijdam (voorzitter VNO-NCW Rivierenland en tevens Global Head Input Finance Rabobank).

Zij spreken o.a. over het effect van COVID-19 op het bedrijfsleven en de werknemers in de regio Rivierenland en wat er nodig is voor herstel. Ook: suggesties van economische analyse toetsen > Omscholing? Inzet op duurzaamheid? Innovaties stimuleren? Meer samenwerken met andere regio’s en welke dan?

16.00-16.45 uur
Ken je de mkb-parels van Regio FruitDelta Rivierenland? Presentatie door prof.dr. Gert-Jan Hospers (Universiteit Twente, Radboud Universiteit Nijmegen en onderzoeksbureau Stad en Regio) over het onderzoek ‘Verrassend Rivierenland – 100 verborgen parels in de regionale economie’, dat de krachtige mkb- en familiebedrijven in Rivierenland in beeld brengt.

Eén van die parels, een mkb-ondernemer uit onze regio, komt ook aan het woord. O.a. over hoe zijn/haar bedrijf bijdraagt aan en inspeelt op maatschappelijke opgaven (zoals duurzaamheid, omscholing, COVID-19). En wat er nodig is voor een goede doorontwikkeling.

16.45-17.00 uur
Je vragen en reacties en afsluiting.

De presentatie is in handen van Marlous Löffelman (communicatieadviseur)

Na registratie ontvang je één dag voor de webinar de uitnodiging met link.

Deelname is gratis.