Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

DGA Inspiratiesessie

24 juni 2021 | 11.30 - 12.30 uur | Online

Deze bijeenkomst organiseren wij speciaal voor DGA-leden. Zij hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

“Wie zelf leeft, in plaats van zich te laten leven, neemt betere besluiten.”

Op donderdag 24 juni aanstaande gaat Marcel Adriaanse (DGA én intuïtie-expert) in gesprek met Meine Breemhaar.

Als DGA draag je een enorme verantwoordelijkheid en heb je te maken met verschillende belanghebbende partijen. Het nemen van de juiste beslissingen en het leggen van de goede verbindingen is belangrijker dan ooit. In hoeverre kan je hierbij vertrouwen op je gevoel? Hoe kan je je intuïtie (beter) voor je laten werken? En hoe werkt dit als je ook internationaal zaken doet?

Marcel Adriaanse is bedrijvenbouwer, investeerder en medeoprichter van interim- en consultancybureau Hofmeier. Zijn ondernemerskwaliteiten, levenservaring en unieke persoonlijkheid maken hem tot een inspirator voor vele ondernemers/bestuurders, managers en kennisprofessionals. Het verbinden van mensen is de rode draad in zijn gedachtegoed.

Meine Breemhaar kocht onlangs 10% van Bonaire waarvan hij 10% gaan bebouwen en 90% wordt natuurgebied. Hij heeft bij zijn verschillende bedrijven ruim 900 man in dienst en is tevens lid van het Algemeen Bestuur van VNO-NCW landelijk.

Laat je inspireren voor concrete voorbeelden en praktische tips. Uiteraard is er volop ruimte voor discussie. Doe je mee? Heel graag tot 24 juni!

Mocht je interesse hebben, mail dan naar Anouska Hofman.