Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

DGA-Netwerk Dubai reis

15 maart 2022 | Verenigde Arabische Emiraten

Deze bijeenkomst organiseren wij speciaal voor onze DGA-leden

Het DGA-Netwerk reist van 15 t/m 20 maart af naar Dubai! Deze reis wordt in opdracht van VNO-NCW West en Jong Management Internationaal uitgevoerd door handelsroute.nl. De DGA-leden van VNO-NCW Midden zijn van harte uitgenodigd om aan te haken bij deze reis.

World Expo en nog veel meer…
We bezoeken uiteraard de World Expo en het bijzonder architectonisch vormgegeven Nederlandse paviljoen. Dit paviljoen belichaamt het door Nederland gekozen thema ‘uniting water, energy and food’ en laat de verbinding zien die Nederland weet te leggen tussen duurzame energie, watermanagement, agricultuur en circulariteit. Het is ontworpen als een circulair klimaatsysteem waarin bezoekers zich kunnen onderdompelen in stilte, warmte, koelte, licht, duisternis, agricultuur en water. Een sterk staaltje Nederlands vakmanschap.

Naast de World Expo leggen we uiteenlopende bedrijfsbezoeken af. We laten ons inspireren door robotica in de haven van Dubai en brengen een bezoek aan Solar Park, het grootste zonne-energiepark ter wereld.

Deelnamekosten
De deelnamekosten voor het volledige programma inclusief geselecteerde groepsvlucht en hotel bedragen €3.100,- ex BTW op basis van een eigen hotelkamer, €2.800,- ex BTW op basis van een gedeelde hotelkamer.

Meld je snel aan
Er zijn nog een paar plekken beschikbaar! Je kunt je aanmelden voor deelname aan de reis naar Dubai door een mail te sturen aan krosenbrink@vno-ncwmidden.nl. Er is plek voor maximaal 36 deelnemers. Deelname wordt bevestigd op volgorde van inschrijving. Bij over-inschrijving wordt gewerkt met een wachtlijst.

Wat staat er nog meer op het programma?
We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar het (concept-)programma.
Kijk hier voor een tipje van de sluier!

Programma is onder voorbehoud van wijzigingen: definitieve doorgang van de reis is onderhevig aan COVID-19 inreismaatregelen.