Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Digitaal transformeren met impact

30 september 2021 | 12.00-12.45 uur | Online

Digitaal is al enige tijd het nieuwe normaal. En digitale businessmodellen en werkvormen bleken tijdens de Corona lockdowns meer dan ooit essentieel voor het succes van organisaties. Het gebruik van data en digitale technologie is dan ook een wezenlijk strategisch thema. Veel organisaties worstelen echter met het doorvoeren van een krachtige digitale transformatie of staan nog maar aan het begin van een uitdagende verandering. 

In dit webinar delen Roos Arnold en Nart Wielaard – beiden partners bij Bold – visies en ervaringen waar ondernemers en managers een gedegen aanpak op kunnen baseren. Roos is als adviseur gepokt en gemazeld met het doorvoeren van digitale transformaties binnen tal van ondernemingen en Nart heeft als schrijver van onder meer de bestseller “Wij Zijn Big Data”, een scherpe visie op wat de echte waarde is van data – zowel van interne data uit eigen systemen, als vanuit externe bronnen.

Zij laten samen zien waarom het belangrijk is om niet achter alle hypes aan te hollen maar vooral vanuit de eigen relevantie na te denken over digitalisering. Ze laten ook zien waar en hoe data daadwerkelijk toegevoegde waarde bieden en gaan in op hoe organisaties beheerst maar krachtig stap-voor-stap een digitalisering doorvoeren. Ze gaan graag in op vragen die bij de deelnemers leven.