Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Duurzaam ondernemen met Gebuwin

16 juli 2020 | 16.30 uur | webinar

VNO-NCW Achterhoek organiseert in samenwerking met Jong Management Achterhoek een virtueel bedrijfsbezoek bij Gebuwin.

Gebuwin is een familiebedrijf dat sinds kort is overgegaan op twee jonge ondernemende broers. Het bedrijf, dat al 73 jaar bestaat, ontwerpt en produceert hijs producten die worden geëxporteerd over de hele wereld.

Het Winterswijkse bedrijf is van origine een toelever bedrijf van verscheidene metalen stansproducten waaronder onderdelen voor de Gazelle ‘oma-fiets’, naaimachine trapstellen en een eigen ontwikkelde spiltrap. In de jaren ‘70 is een handlieren fabriek overgenomen dat geen opvolging meer had en is dit product in de loop van de tijd steeds meer gaan groeien op zowel technisch vlak als op economische vlak. Momenteel bestaat ruim 60% van de afzet van Gebuwin uit handlieren, 20% uit elektrische lieren en overige hijs producten en de laatste 20% uit toelever producten.

De twee broers die beiden een carrière hadden in Amsterdam hebben 3,5 jaar geleden besloten om volledig voor het familiebedrijf te kiezen. Beide broers hebben geen technische achtergrond en hebben zich daarom meer gericht op de operationele en verkoop kant. Dit heeft ertoe geleid dat meer dan 80% wordt geëxporteerd en dat er meer focus is komen te liggen op duurzaam ondernemen/produceren.

Tijdens het virtuele bedrijfsbezoek maak je kennis met Gebuwin en de twee directieleden. Ben je geïnteresseerd in maakindustrie, familiebedrijven, internationalisering, duurzaamheid of jong ondernemerschap en het boeien en binden van jong talent, neem dan deel aan het virtuele bedrijfsbezoek. Je kunt actief deelnemen aan het gesprek door middel van de chatfunctie.

Om vragen te kunnen stellen en mee te kunnen praten tijdens de uitzending moet je ingelogd zijn op Youtube. Als je een gmail account hebt, dan heb je automatisch een youtube account. Op de PC staat het chat scherm rechts naast het videoscherm. Op de mobiele telefoon staat de chat onder de video. In de chat schermen kun je direct inloggen.

Hierbij de link om deel te nemen aan het bedrijfsbezoek: https://youtu.be/pyZjLIZdgD0