Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Event ‘Een vitaal bedrijf begint met vragen’

9 november 2023 | 10.00 - 12.30 uur | Zeist

Vitaal Bedrijf organiseert op donderdag 9 november het Event ‘Een vitaal bedrijf begint met vragen’ bij de KNVB Campus in Zeist.

We nemen je op de dag, onder leiding van voormalig wielrenster en journalist Marijn de Vries, mee in het geheim en het belang van het stellen van de juiste vragen in relatie tot vitaliteit en het #hoedan. Dit doen we samen met inhoudelijk experts en vitaliteitspartners die aan ons verbonden zijn en met organisaties die al aan de slag zijn gegaan met vitaliteit.

Wat kun je zoal verwachten?

  • Een antwoord op veelgestelde vragen over/ aannames rondom (aan de slag gaan met) vitaliteit
  • Inzichten uit de scan voor medewerkers die inmiddels door duizenden Nederlandse medewerkers is ingevuld is en inzicht geeft in de wensen en behoeften op het gebied van vitaliteit
  • Vragen staat vrij. Maar is dat ook echt zo? Hoe kun je je op een goede manier in je medewerkers verdiepen en een werkcultuur creëren waarin werknemers zich gehoord en veilig voelen om behoeften uit te spreken en elkaar ook te bevragen. Hierover gaan we in gesprek in een paneldiscussie met o.a. Marja Overkamp van Seppworks en Chi-Ling Chu van Onderhoud.nl
  • Vraag en Antwoord sessies met inhoudelijk experts Yannick de Korte (Kenniscentrum Sport & Bewegen), Maddy Blokland en Nadine Muller (Trimbos-instituut), Sandra van Oostrom (RIVM) en Valérie Klostermann (Voedingscentrum).

En uiteraard is er veel ruimte voor het stellen van al je vragen!

Naast het inhoudelijke programma rondom vitaliteit (van 10.00 tot 12.30 uur), is er ook veel ruimte voor ontmoeting en netwerken. En we zorgen voor een lekkere lunch!

Via onderstaande button kun je je op de website van Vitaal bedrijf aanmelden. Je ontvangt van hen een bevestiging van je aanmelding en verdere praktische informatie. Mocht het je niet lukken erbij te zijn, dan kun je je ook afmelden, dan ontvang je geen verdere mails meer.

Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Met Vitaal Bedrijf willen we ondernemers stap voor stap op weg helpen naar een vitale toekomst. Met als resultaat meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement. Ieder bedrijf met een eigen passend programma, maar als onderdeel van een beweging. Zo dagen we elkaar uit om het vitaalste land te worden. Meer informatie>