Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Experttafel ‘Automatisering in de maakindustrie’

10 oktober 2019 | 13.00 uur | Nijkerk

Automatisering en robotisering: thema’s die elke ondernemer aangaan. Gibas is een van de grotere spelers op het gebied van robotisering en automatisering in onze regio. De systeemintegrator, gevestigd in Nijkerk, heeft vanuit haar solide positie in de maakindustrie een brede know-how ontwikkeld in vele diverse branches.

Als pionier heeft Gibas de afgelopen jaren met de introductie van cobotica op de Nederlandse markt diverse bedrijven begeleid naar succesvol inzetten van deze game-changer. Bedrijven reeds bekend met robotica hebben hierdoor andere mogelijkheden en nieuwe kansen ontdekt. Maar ook bedrijven die tot voor kort robotica al of niet bewust aan zich voorbij lieten gaan, kunnen tegenwoordig volop de vruchten van automatisering plukken.

Ratio Electric is al meer dan 60 jaar actief als leverancier van electro-technische producten. De assemblage van stopcontacten voor elektrische auto’s werd tot nu toe uitbesteed. Door de komst van de cobot met zijn vision systeem kan de assemblage in eigen huis worden gedaan. Deze oplossing is door Gibas ontwikkeld en geleverd. De logistiek wordt hiermee vereenvoudigd en de flexibiliteit van de productie verhoogd.

Ondernemers die de productiviteit binnen het eigen bedrijf willen verhogen door inzet van automatiseringsoplossingen, zijn op donderdag 10 oktober van harte welkom om tijdens deze experttafel hun vragen voor te leggen aan experts van Gibas.

Locatie
Ratio Electric BV
Ambachtsstraat 12, Nijkerk

Programma 10 oktober 2019
15:00 uur Inloop
15:15 uur Hans Snaak: Introductie Ratio Electric en Casus Cobot met vision systeem
15:30 uur Stefaan Poppe: Introductie Gibas en totale oplossingen voor productiviteit verhoging binnen de maakindustrie
16:15 uur Pauze
16:30 uur Interactieve sessie
17:30 uur Drankje en hapje
18.00 uur Afsluiting

Aanmelden
Deelname aan de experttafel is gratis. Aanmelden voor 7 oktober. Vol = vol!

Deze Experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio.