Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

GEANNULEERD Flevolandse Groeibijeenkomst UXEM Flexible Foams BV

25 oktober 2022 | 12.00 - 14.00 uur | Lelystad

Door onvoorziene omstandigheden hebben wij deze bijeenkomst helaas moeten ANNULEREN.
De groeibijeenkomst zal op een later moment opnieuw worden ingepland. Zodra de datum bekend is, wordt dit op onze website geplaatst.

Onze volgende themabijeenkomst Groei vindt plaats op dinsdag 25 oktober bij UXEM Flexible Foams BV in Lelystad.

Dit familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in de productie en toelevering van flexibele polyurethaanschuimen voor onder meer de verpakkingsindustrie, afdichtingen, isolatie en displaytoepassing. Jarenlange kennis, ervaring en voorliefde voor techniek en innovatie kenmerken UXEM al meer dan 48 jaar. In 2003 is UXEM verhuisd naar een 5000m2 nieuw gebouwde locatie op het industrieterrein Flevopoort IV in Lelystad. In 2006 trad Suzanne Berghuis toe tot het familiebedrijf en in 2010 nam zij het bedrijf over van haar haar vader, Allard Berghuis. Inmiddels is UXEM gespecialiseerd in de productie van ECOfoam en zijn zij druk met het bouwen van een 2e productielocatie naast het huidige pand.

Tijdens deze bijeenkomst neemt Suzanne je mee in haar verhaal hoe UXEM in het afgelopen decennium heeft geïnnoveerd en is uitgebreid naar waar het bedrijf nu staat. Ze vertelt meer over haar visie en toekomstplannen en voor welke uitdagingen UXEM binnen de schuimindustrie gesteld staat. Je bent van harte welkom op de productielocatie in Lelystad.

Wat de themabijeenkomst je brengt:

  • Nieuwe inzichten en inspiratie voor je eigen onderneming;
  • Een inspirerend verhaal van een ondernemer die innovatie weet om te zetten in kansen;
  • De mogelijkheid je eigen ervaringen te delen en collega’s te laten meedenken.

Laat je inspireren tijdens deze zevende groeibijeenkomst. We zien je graag op 25 oktober om 12.00 uur bij UXEM in Lelystad!
Aanmelden kan t/m 18 oktober via onderstaande button. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We zijn te gast bij UXEM.