Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ledenreis naar Silicon Valley

28 september 2022 | Silicon Valley | Verenigde Staten

Ga je mee naar Silicon Valley?

Na twee jaar geen ledenreizen te hebben georganiseerd, is het weer zo ver; we gaan naar een inspirerende bestemming: Silicon Valley (VS)! We bezoeken o.a. een aantal techbedrijven en worden ontvangen op het Nederlands Consulaat. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om te netwerken en om San Francisco te bezichtigen. We reizen van 28 september t/m 3 oktober 2022 en vliegen met KLM. Deze reis is exclusief voor onze leden en de leden van Jong Management.

We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen van het programma, maar hieronder alvast een aantal highlights van de reis:
– Lezing over Artificial Intelligence;
– Diverse interessante bedrijfsbezoeken (invulling nog nader te bepalen);
– Bezoek aan Uber;
– Fietstocht over de Golden Gate Bridge;
– Bezoek aan Alcatraz;
– Ontmoeting met inspirerende lokale ondernemers.

Silicon Valley is het centrum voor hightechinnovatie van Californië, aan de zuidkant van de baai van San Francisco. De grootste technologiebedrijven van de wereld zijn hier gevestigd. Oorspronkelijk verwees de term Silicon Valley naar het grote aantal bedrijven dat bezig was met de productie en innovatie van siliciumchips, maar tegenwoordig heeft de term betrekking op alle hightechbedrijven in het gebied.

We organiseren deze reis wederom met Rientjes & Partners.

De afgelopen jaren is gebleken dat deelnemers graag hun partner meenemen op ledenreis. We nodigen hem of haar dan ook van harte uit om mee te gaan en Silicon Valley te ontdekken.

Op de website www.vno-ncwmiddenledenreis.nl/ vind je meer informatie over het programma, de bestemming en de voorwaarden. Ook is het hier mogelijk om je aan te melden.

Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan.
Voor deze exclusieve reis is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.