Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Flevoland Groeit! Event | Ontwikkelingsmaatschappij Horizon Flevoland

22 oktober 2020 | 14.30 uur | online

Helaas heeft de organisatie in verband met de nieuwe aangekondigde maatregelen de beslissing moeten nemen om het fysieke evenement naar een later te bepalen datum te verplaatsen. Desondanks zullen de eerder aangekondigde deelsessies doorgaan via een interactieve livestream met Joost Buitenweg als dagvoorzitter.

Het programma is ook gedeeltelijk gewijzigd, je kunt het programma hier bekijken.

Mocht je al aangemeld zijn, dan heb je inmiddels bericht ontvangen. Jouw ticket voor het fysieke evenement zal automatisch worden omgezet naar een ticket voor de livestream.

 

Flevoland Groeit! Event | Ontwikkelingsmaatschappij Horizon Flevoland
Thema: ‘Jouw verhaal in het nieuwe normaal’

Ten tijde van een crisis blijkt altijd weer hoe weerbaar en gedreven ondernemers zijn. Daarom is dit jaar gekozen voor ‘jouw verhaal in het nieuwe normaal’ als thema van het jaarlijkse Flevoland Groeit! Event. Elke ondernemer heeft zijn/haar eigen verhaal dat ondanks een onverwachte wending verdergaat met een nieuw hoofdstuk.

Met inspirerende verhalen van sprekers als journalist en econoom Mathijs Bouman, en ondernemers Jaap Bakker van Welkom Energie en Rodrigo Soto Escamilla van Ultimum en interactieve deelsessies op het gebied van onder andere circulariteit, export en financiering maken we er samen een mooie dag van.

Ondernemers zullen tijdens het plenaire gedeelte en de deelsessies kennis, advies en handvatten krijgen om antwoord te kunnen geven op de vraag: hoe ziet mijn onderneming eruit door de ontwikkelingen rondom corona?

Uiteraard wordt tijdens dit evenement ook rekening gehouden met alle maatregelen rondom corona. Gezien de huidige omstandigheden zijn er slechts 100 tickets beschikbaar en vol is vol, dus meld je snel aan.

VNO-NCW Flevoland is partner van dit event van Horizon Flevoland.