Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Grow Event Jong Management Kring Flevoland

18 oktober 2018 | 15.30 - 20.15 uur | Maximacentrale | Lelystad

Op 18 oktober staat er een nieuwe bijeenkomst voor de deur en deze keer speciaal voor de jonge VNO-NCW-er (tot 38 jaar). In samenwerking met Jong Management Flevoland organiseert VNO-NCW Flevoland het GROW Event.

Als jong en ondernemend persoon ben je volop in beweging. Volop in ontwikkeling, zowel zakelijk als privé. In dat alles wil je groeien, een betere versie van jezelf worden. Ben jij zo’n jonge ondernemer of manager of ken je dat soort mensen in jouw organisatie? Dan mag hij/zij het JM GROW Event niet missen!

Tijdens een inspirerend programma nemen Neil van Es, Jacco Vonhof en Patrick van der Mijl de aanwezigen mee in hun ervaringen, hun successen en hun missers. Van groot familiebedrijf tot start-up met expansie in het buitenland, de sprekers hebben allen de nodige ondernemersbagage bij zich en delen dat graag met jou! De setting is informeel met ruime gelegenheid voor interactie. Verder is er volop gelegenheid om 50 jonge en ondernemende mensen uit alle hoeken van Flevoland te ontmoeten en kennis te maken met Jong Management Flevoland.

Deelname aan het GROW Event zorgt voor inspiratie voor uw zakelijke én persoonlijke leven! Een evenement dat je niet mag missen!

Als je jezelf herkent en onder de leeftijdsgrens blijft, ben je uiteraard ook van harte welkom.

Voor meer informatie over tijd, plaats en programma kun je terecht op www.growevent.nl. Ook aanmelden voor het event kan via de website. Na afloop is er de mogelijkheid met elkaar te dineren.

Graag tot 18 oktober!