Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Hoe neem je jouw medewerkers mee bij veranderingen?

8 april 2021 | 16.00 - 16.45 uur | online

Wil je weten hoe je de scholingsvouchers kunt inzetten voor medewerkers? Wil je jouw medewerkers duurzaam inzetbaar houden en productief inzetten? Meld je dan aan voor dit webinar op 8 april om 16.00 uur.  

Tijdens het webinar informeren we je over Leven Lang Ontwikkelen en over de mogelijkheden van het Achterhoeks Talentenfonds.
Werkgevers hebben te maken met veranderende omstandigheden en maatschappelijke vraagstukken, zoals snelle technologische ontwikkelingen, digitalisering en circulair ondernemen. Hoe gaan werkgevers om met veranderende omstandigheden in de maatschappij, hun sector of vakgebied? Het vraagt om flexibiliteit, wendbaarheid en energie van werkgevers en van werknemers.

Het Achterhoeks Talentenfonds levert een bijdrage door laagdrempelig  toegang te verschaffen tot scholing in vakgebieden met toekomstperspectief.
VNO-NCW Achterhoek is betrokken bij het Achterhoeks Talentenfonds en diverse andere
arbeidsmarktprojecten.

Programma 8 april:
16.00 – 16.05 uur            Welkom door Koen Knufing, voorzitter VNO-NCW Achterhoek
16.05 – 16.15 uur             Leven Lang Ontwikkelen door Jos Sanders, lector aan de HAN*
16.15 – 16.35 uur             Presentatie Achterhoeks Talentenfonds door Henk Korten, projectleider Achterhoeks Talentenfonds
16.35 – 16.45 uur             Gelegenheid voor vragen

Het Achterhoeks Talentenfonds levert een bijdrage door laagdrempelig  toegang te verschaffen tot scholing in vakgebieden met toekomstperspectief. VNO-NCW Achterhoek is betrokken bij het Achterhoeks Talentenfonds en diverse andere arbeidsmarktprojecten.

* Jos Sanders is als lector Leren tijdens de Beroepsloopbaan verbonden aan de HAN. Jos heeft ruim 20 jaar ervaring met het uitvoeren en leiden van toegepast wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek naar duurzame inzetbaarheid. Zijn onderzoeken zijn gericht op ontwikkeling, implementatie en evaluatie van zowel beleid als interventies gericht op verduurzaamheid van praktisch geschoolden. Naast het werk als lector werkt hij als senior research scientist bij TNO.