Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

HR-Kring bijeenkomst: Diversiteit op de werkvloer

8 juli 2024 | 15.00 - 18.00 uur | Utrecht

Deze bijeenkomst is exclusief voor HR-kring leden. Zij hebben reeds een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Ben je (nog) geen HR-kring lid en heb je interesse, mail dan naar event@vno-ncwmidden.nl.

Talent vinden zonder vooroordelen: objectief werven en selecteren
Hoe creëer je een bedrijf dat de diversiteit van onze samenleving weerspiegelt? Hoe zorg je ervoor dat je geen talent onbenut laat en eerlijke kansen aanbiedt? In deze HR-bijeenkomst gaan we langs bij VodafoneZiggo om te horen hoe zij dit aanpakken en welke lessen ze hebben geleerd!

Onder de missie “progress for everyone” wil VodafoneZiggo zorgen dat niemand achterblijft in de samenleving. Onderdeel daarvan is dat ze ervoor zorgen dat medewerkers hun potentieel ten volle kunnen benutten. Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden en stel de vraag: wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Sprekers Thomas Mulder (Executive Director HR) en Babet Agten (Diversity, Equity and Inclusion Manager) gaan vertellen hoe VodafoneZiggo iedere dag werkt aan een inclusieve cultuur waar verschillende ideeën en perspectieven samenkomen. Hoewel VodafoneZiggo misschien een groot bedrijf is, gaan we juist bespreken wat je als elke ondernemer kunt doen om stappen te zetten op dit onderwerp. Om succesvol te zijn is de sleutel namelijk om de organisatie te leiden als een klein bedrijf. Het draait om cultuur, keuzes en gedrag. We nodigen jullie uit om met ons in dialoog te gaan en van elkaar te leren.

Meer culturele diversiteit op de werkvloer
Met het project ‘Meer culturele diversiteit op de werkvloer’ zetten AWVN en stichting NLoM! (een initiatief van VNO-NCW en MKB Nederland) zich in voor het verbeteren van het bereik van een bredere groep werkzoekenden door werkgevers en het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt.

De aanleiding daarvoor is dat nog te veel talent onbenut blijft op deze krappe arbeidsmarkt. Objectief selecteren is een aanpak die werkgevers kan helpen werkzoekenden te vinden en hun talenten te zien.

Aan het einde van deze bijeenkomst ga je naar huis met nieuwe inzichten, handige tools en voorbeelden uit heel Nederland. Laat je dus ook inspireren en meld je aan.

Programma:
15:00 – 15:30 uur Ontvangst & rondleiding Experience Centre
15:30 – 16:00 uur Welkom & inleiding NLoM! over objectief werven en selecteren
16:00 – 17:00 uur VodafoneZiggo over een diverse, gelijkwaardige en inclusieve cultuur
17.00 – 18:00 uur Netwerken met hapje en drankje
18.00 uur Afsluiting