Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Kennis kick-off voor ondernemers

8 februari 2024 | 15.30 - 18.30 uur | Nijmegen

Laat je door professionals bijpraten over drie actuele ondernemersthema’s.

Een mooie aftrap van het nieuwe jaar: op 8 februari heten we je van harte welkom in het kantoorpand van Poelmann van den Broek advocaten in Nijmegen voor een inspirerende kick-off bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst word je door ervaren professionals bijgepraat over drie actuele ondernemersthema’s:

  • Gezond groeien met een Raad van Advies
    In een completer wordende omgeving, is het voor ondernemers of hun directieteams steeds uitdagender om juiste keuzes te maken. Alle hens aan dek! Een Raad van Advies kan je hierbij helpen. Een groep externe ervaren (ex) ondernemers, (ex) bestuurders of experts, kan in de vorm van een Raad van Advies een waardevolle bijdrage leveren aan de gezonde groei van een onderneming.👉Jan-Willem Onink, adviseur bij CEO Capabel, en voorheen o.a. directeur ING Nijmegen en medeoprichter Collin Crowdfund zet de functie en voordelen van een Raad van Advies voor je op een rij.
  • Tips & tricks in geval van participatie door investeerders
    Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met een investeerder die ofwel het hele bedrijf wil overnemen (overname), of slechts een deel daarvan (participatie). Of het is juist de ondernemer zelf die overneemt of participeert?👉Emile Sahhar, salary partner bij Poelmann van den Broek praat je bij over de belangrijkste valkuilen bij dit soort investeringen.
  • Cybersecurity: what the hack!
    Steeds vaker worden bedrijven slachtoffer van een cyberaanval of datalek. Vanwege de digitale afhankelijkheid zijn de gevolgen vaak enorm. Als organisatie is het van essentieel belang om weerbaar te zijn en snel en adequaat te handelen. Hoe kunt u uw organisatie het beste hiertegen beschermen? Wat zijn de te nemen stappen, wie moet u informeren en wie is aansprakelijk?👉Annemarie van Woudenberg, salary partner (Arbeid en Privacy) en 👉Joost van Dongen, advocaat (Commerciële contracten, IE en IT) bij Poelmann van den Broek advocaten belichten tijdens deze sessie de juridische aspecten en verantwoordelijkheden na een cyberaanval vanuit zowel een praktisch als juridisch perspectief.

We sluiten de bijeenkomst af met een netwerkborrel waarbij je medeondernemers ontmoet in een informele en gezellige sfeer.

Programma

15.30 uur          Inloop met koffie en thee
16.00 uur          Welkomstwoord
16.10 uur          Gezond groeien met een Raad van Advies door Jan-Willem Onink (CEO Capabel)
16.30 uur          Tips & tricks in geval van participatie door investeerders door Emile Sahhar (Poelmann van den Broek)
16.50 uur          Theepauze
17.15 uur          Cybersecurity: what the hack! door Annemarie van Woudenberg en Joost van Dongen (Poelmann van den Broek)
17.45 uur          Netwerkborrel

Locatie
Poelmann van den Broek
Wijchenseweg 10
6537 TL Nijmegen

Zet 8 februari in je agenda voor nieuwe kennis, inspiratie en waardevolle ontmoetingen. Deelnemen? Meld je aan via de button onderaan deze pagina.

🎥 Bekijk het filmpje met Jan-Willem Onink, adviseur Raad van Advies bij CEO Capabel:


🎥 Bekijk het filmpje met Arjan Stuij, directeur Poelmann van den Broek advocaten: