Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Lancering Vitaal Bedrijf met live talkshow

5 oktober 2020 | 11.00 - 12.00 uur | online

Op 5 oktober aanstaande zullen de staatssecretarissen Blokhuis en Van ‘t Wout de officiële aftrap doen van het landelijke programma Vitaal Bedrijf. Het programma van MKB-Nederland, VNO-NCW en Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! helpt ondernemers met het verbeteren van de vitaliteit op de werkvloer.

Aan de slag gaan met een gezonde leefstijl van werknemers kan bedrijven namelijk veel opleveren. Fitte werknemers zijn duurzaam inzetbaar en meer gemotiveerd. Door samen activiteiten te ondernemen, verbetert de sfeer, stijgt de productiviteit in het bedrijf en gaat het ziekteverzuim omlaag. Het programma Vitaal Bedrijf biedt praktische, onafhankelijke ondersteuning voor ondernemers, zoals een scan, advies op maat en informatie over mogelijke activiteiten in het bedrijf.

Tijdens de bijeenkomst geven twee Limburgse ondernemers inzicht in hun vitaliteitsaanpak en vertelt staatssecretaris Paul Blokhuis over het belang van een vitaal Nederland en de relatie met het Nationaal Preventieakkoord. De bijeenkomst vindt digitaal plaats en wordt georganiseerd in samenwerking met Netwerk Vitaal Limburg en LWV.

Van 11.00 uur tot 12.00 uur kunt u live de gesprekken met de staatssecretarissen en twee ondernemers volgen, en getuige zijn van de officiële lancering van het platform Vitaal Bedrijf.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar bijeenkomsten@lwv.nl.