Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

*GEANNULEERD* Lenteloper

18 april 2023 | 17.00 - 20.00 uur | Arnhem

*GEANNULEERD*
Door omstandigheden hebben we helaas moeten besluiten om dit evenement te annuleren.

De komende tijd bekijken we of we het evenement op een ander moment kunnen laten plaatsvinden. Wil je hier van op de hoogte gehouden worden? Mail dan naar event@vno-ncwmidden.nl

Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen, VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen, The Economic Board Regio Arnhem Nijmegen, Lindus, Industriële Kring voor Nijmegen en Omgeving (IKN) en Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) nodigen je van harte uit voor de Lenteloper 2023!

De Lenteloper is een mooie gelegenheid om kennis te maken met nieuwe en gevestigde ondernemers, ondernemersverenigingen en andere interessante regionale partijen zoals subsidieverstrekkers, bestuurders en investeerders in de regio Arnhem-Nijmegen. Daarnaast is er uiteraard volop gelegenheid tot netwerken. We zijn voor deze lenteloper te gast bij de Provincie Gelderland.

Programma
17.00 – 17.45 uur Inloop en ontvangst
17.45 – 18.45 uur Plenair programma
18.45 – 20.00 uur Netwerkdiner

Tijdens het plenaire gedeelte maken we kennis met enkele interessante startende ondernemers uit de regio en een tweetal al langer gevestigde toppers. Wat zijn hun ervaringen en waar lopen ze tegenaan? In interactie met de zaal kijken we wie hierbij kan helpen. Samen met burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen (tevens voorzitter Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen) en burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem (tevens voorzitter The Economic Board) gaan we het gesprek met hen aan.

Vervolgens dagen we je uit om tijdens het diner je matches te vinden. Ter voorbereiding hierop stellen we je enkele vragen op het aanmeldingsformulier. Lukt het jou de ondernemers waaraan je gematcht bent te vinden? Dan maak je kans op een diner voor vier personen.

Meld je snel aan, deze bijeenkomst wil je niet missen!

Wij kijken er naar uit je te mogen verwelkomen op dinsdag 18 april 2023.