Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Lunchbijeenkomst nieuwe leden VNO-NCW Achterhoek

5 februari 2019 | 11.45 - 14.00 uur | Meilink Groep | Borculo

We vinden het fijn dat je afgelopen periode lid bent geworden van VNO-NCW Achterhoek. Daarom nodigen we je uit voor een lunchbijeenkomst samen met andere nieuwe leden. Dit doen we bij Meilink in Borculo, het bedrijf waarvan voorzitter Peter Rikken directeur eigenaar is.

Onder het genot van een heerlijke lunch is er gelegenheid om nader kennis te maken met andere nieuwe leden, de voorzitter Peter Rikken en regiomanager Wilma Elbertsen. We informeren u graag over onze vereniging, over onze belangenbehartiging voor een sociaal economisch gezonde Achterhoek en over de nieuwe bestuurlijke structuur in de Achterhoek waarin we actief participeren. We staan ook stil bij onze bijeenkomsten in de vorm van bedrijfsbezoeken en onze themabijeenkomsten. En natuurlijk zijn we  heel benieuwd hoe u het lidmaatschap ervaart! We gaan graag in gesprek.
We sluiten de bijeenkomst af met een korte sfeerimpressie van het bedrijf Meilink.

Vandaag de dag is Meilink met 300 medewerkers, 5 productievestigingen, vracht- en transportexperts VPS te Rotterdam en ingenieursbureau IPS Technology marktleider in de Benelux. Ook internationaal behoren wij tot de top in het industrieel verpakken.
Onze opdrachtgevers bevinden zich in de maakindustrie. Ze bouwen grote en zware machinelijnen, kwetsbare hightechmachines en leveren volledige turnkey projecten wereldwijd. Meilink ontwerpt en vervaardigt industriële verpakkingen, verpakt industriële (kapitaal)goederen en verzorgt het transport daarvan. Onze ambitie is om daarbij een naadloos passend verlengstuk van de klant te zijn.
Meilink biedt zeven ketenoplossingen. Dit zijn specifieke expertisegebieden waarop wij de markt onderscheidend van dienst zijn: design, optimization, packaging, packing, warehousing, goods dispatching en transport. Deze Meilink Chain Solutions zetten wij zowel afzonderlijk als integraal voor de klant in.

Programma:
11.45 – 12.00 uur Ontvangst bij Meilink in Borculo
12.00 – 12.30 uur Lunch en kennismakingsronde
12.30 – 13.30 uur VNO-NCW presentatie en in gesprek met nieuwe leden
13.30 – 14.00 uur Korte rondleiding bij Meilink door Peter Rikken