Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

GEANNULEERD ‘Magic date’ met hoogopgeleid Duits talent

25 april 2019 | 15.00 uur | Rock'n'Pop Museum Gronau

Helaas hebben we moeten besluiten deze bijeenkomst te annuleren.
Ondanks grote belangstelling van Nederlandse en Duitse bedrijven, is de interesse bij de studenten achter gebleven bij de verwachting. Hierdoor kunnen we niet de afgesproken en gewenste kwaliteit bieden. 
Met de bedrijven en studenten die zich aangemeld hebben wordt contact opgenomen om individueel mogelijkheden te bespreken.

Op donderdag 25 april 2019 organiseert Cross Border Talent een ‘Magic Date’ event. Hiervoor nodigen wij u van harte uit.

Deze Duits-Nederlandse beurs vindt van 15.00 tot 18.00 uur plaats bij het Rock’n’Pop museum in Gronau. U kunt uw bedrijf presenteren in een ongedwongen en muzikale setting en kennismaken met Duitse studenten met belangstelling voor -stage, afstuderen of werk in- Nederland.

Voorafgaand aan het evenement kunt u vrijblijvend het Rock’n’Pop museum bezoeken. Vervolgens kunt u kennismaken en spreken met de studenten, afsluitend vindt er een borrel plaats. Aan dit evenement (inclusief museumbezoek) zijn geen kosten verbonden. Ook kunt u gratis parkeren.

Via Cross Border Talent – Magic Date vindt u het programma, gedetailleerde informatie en kunt u zich aanmelden (klik daarvoor op ‘registreer’). Als u zich al aangemeld hebt, hoeft u dit uiteraard niet nogmaals te doen.

Wij ontmoeten u graag op donderdag 25 april aanstaande!

Met vriendelijke groet,
Het Cross Border Talent team

Dit evenement wordt u aangeboden door Cross Border Talent, een samenwerkingsverband van drie hogeschool en drie werkgeversorganisaties aan beide zijden van de grens.