Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Masterclass: AI for Business

4 juni 2024 | 18.00 - 21.00 uur | Nijmegen

Hoe kun jij als MKB-ondernemer je kansen verzilveren met Artificial Intelligence (AI)?

Met Artificial Intelligence (AI) kun je machines dingen laten doen die menselijke intelligentie vereisen. Grote organisaties benutten de kansen die AI biedt steeds meer. Hoe kan jouw bedrijf beter, innovatiever en aantrekkelijker voor klanten worden? En hoe kun je concreet en verantwoord met AI aan de slag? Deze eendaagse inspireert je daarbij.

AI gaat ons leven nog meer bepalen dan nu al het geval is. In deze masterclass neemt een AI docent en een praktijkexpert je mee in de mogelijkheden van AI en inspirerende voorbeelden uit de praktijk van andere MKB bedrijven met concrete toepassingen.

Spreker tijdens deze masterclass is prof.dr. Tom Heskens. Hij doet onderzoek naar naar Artificial Intelligence, Machine Learning en Data Science en maakt gebruik van kansrekening en statistiek om nieuwe Data Science methoden te ontwikkelen en beter te begrijpen. Daarnaast heeft hij als voormalig directeur en mede oprichter van spin-off bedrijven, uitgebreide ervaring met praktische toepassingen van Artificial Intelligence.

De masterclass wordt georganiseerd door de Radboud Academy. VNO-NCW Midden heeft geholpen bij de opzet van het programma van deze masterclass.

Factsheet

Taal Nederlands
Planning 4 juni 2024
Duur Van 18:00 tot 21:00 uur
Kosten € 295,00 incl. koffie/thee en kleine maaltijd (vrijgesteld van BTW). Leden van VNO-NCW Midden krijgen 10% korting. 
Locatie Op de campus van de Radboud Universiteit


Wil je meedoen?
Je meld je aan bij de Radboud Universiteit via onderstaande button.