Masterclass Artificial Intelligence for Business

7 februari 2023 | 17.30 - 21.00 uur | Radboud Universiteit Nijmegen

Hoe kun jij als MKB-ondernemer je kansen verzilveren met Artificial Intelligence (AI)?

Met Artificial Intelligence (AI) kun je machines dingen laten doen die menselijke intelligentie vereisen. Dat gebeurt in onze huidige tijd al meer dan we denken: van spraakherkenning op onze telefoon, gepersonaliseerde aanbevelingen op websites tot zelfrijdende auto’s. AI gaat ons leven nog veel meer bepalen dan nu het geval is. Grote organisaties benutten de kansen die AI biedt steeds meer. Als MKB bedrijf wil je deze kansen ook verzilveren, maar is het met beperkte menskracht en specialistische kennis lastiger te bepalen wat AI voor jouw bedrijf kan betekenen. Hoe kan jouw bedrijf beter, innovatiever een aantrekkelijker voor klanten worden? En hoe kun je concreet en verantwoord met AI aan de slag? Deze masterclass inspireert je om aan de slag te gaan met AI.

De masterclass wordt georganiseerd door de Radboud Academy. VNO-NCW Midden heeft geholpen bij de opzet van het programma van deze masterclass.

Factsheet

Taal Nederlands
Planning Dinsdagavond 7 februari 2023
Duur Van 17:30 tot 21:00 uur
Kosten Normaal € 395,00, nu voor de introductieprijs van € 250,00, inclusief kleine maaltijd
Locatie Op de campus van de Radboud Universiteit

Inschrijven
Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor de masterclass Artificial Intelligence for Business. Voor meer informatie over deze masterclass, klik hier.