Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Masterclass Internationale expansie – Geannuleerd

2 oktober 2023 | 15.30 - 18.30 uur | Wilp

Let op! Deze bijeenkomst gaat niet door.

Internationale expansie, Europese samenwerking en EU subsidies

Samenwerken in Europa, starten in het buitenland? De Europese Unie stelt via verschillende subsidie- en financieringsprogramma’s budgetten beschikbaar voor het stimuleren van innovaties en investeringen die een positieve maatschappelijke impact hebben. De programma’s kennen een enorme reikwijdte en bieden ondersteuning van fundamenteel (wetenschappelijk) onderzoek tot uiteindelijke marktintroductie. Voor bijna elk type organisatie binnen diverse sectoren zijn er mogelijkheden. In alle gevallen is een bijdrage aan Europese beleidsdoelen essentieel, prioriteiten liggen hier onder andere op het gebied van Digital en Duurzaamheid (Green Deal).

Ben jij al actief in het buitenland en wil je daar méér uithalen? Wil jij graag op de hoogte blijven van de laatste stand van deze programma’s en hoe de overheden (Europees/Nationaal) je kunnen helpen met subsidies? Neem dan deel aan deze masterclass over buitenlandse expansie en EU subsidies. De masterclass wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden i.s.m. Vindsubsidies en Venntiv.

Tijdens deze masterclass hoor je meer over Schoneveld Breeding en hun activiteiten in het buitenland en inspireert MKB Trade Office je aan de hand van enkele praktijkcasussen. Verder zullen Vindsubsidies en Venntiv toelichten wat Europese subsidies inhouden en bespreken zij een aantal succesvolle projecten.

Dit ter lering en inspiratie. Maar… we gaan tijdens de bijeenkomst ook met elkaar in gesprek en nodigen je uit om jouw ideeën en ervaringen met andere ondernemers te delen. Je krijgt praktische tips en al je vragen worden beantwoord. Dus grijp die kans en stel al je vragen!