Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Meet & Greet

10 mei 2023 | 15.30 - 18.00 uur | Apeldoorn

Deze bijeenkomst organiseren wij speciaal voor de leden die in de afgelopen maanden lid geworden zijn of het lidmaatschap in de organisatie overgenomen hebben van een collega. Zij hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

De afgelopen tijd verwelkomde VNO-NCW Midden met veel enthousiasme diverse nieuwe leden. Wat ons betreft hoog tijd om elkaar nog wat beter te leren kennen!

Een van onze speerpunten is de kracht van het verbinden. We zijn er voor jou als ondernemer en ontmoeten je graag. We brengen ondernemers bij elkaar en op deze manier staan we samen aan de basis van veel projecten voor nieuw en duurzaam ondernemerschap en zorgen we ervoor dat de stem van ondernemers te horen is in de regionale economie. We zijn benieuwd naar je eerste ervaringen met het netwerk en de lobby en nodigen je daarom van harte uit voor een informele kennismaking op woensag 10 mei 2023 op het verenigingsbureau in Apeldoorn.

Onze voorzitter Marcel Hielkema heet je van harte welkom. Directeur Karel Heijink en regiomanager Esmée Pater vertellen graag meer over VNO-NCW Midden; wie we zijn en wat doen om het verschil te maken voor ondernemers. Samen maken we er een inspirerende ontmoeting van met veel interactie. We houden het programma kort, zodat we genoeg gelegenheid krijgen elkaar beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.

We zien je graag op 10 mei in Apeldoorn!