Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Meet & Greet

24 juni 2021 | 12.00 - 12.40 uur | Online

Deze bijeenkomst organiseren wij speciaal voor de leden die in het afgelopen jaar lid geworden zijn. Zij hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

De afgelopen tijd verwelkomde VNO-NCW Midden met veel enthousiasme diverse nieuwe leden. Wat ons betreft hoog tijd om elkaar nog wat beter te leren kennen. Een van onze speerpunten is de kracht van het verbinden. We zijn er voor jou als ondernemer en ontmoeten je graag. En we zorgen er voor dat ondernemers elkaar ontmoeten. Op deze manier staan we samen aan de basis van veel projecten voor nieuw en duurzaam ondernemerschap en zorgen we ervoor dat de stem van ondernemers te horen is in de regionale economie.

Deze keer houden we de bijeenkomst nog online met een interactief programma.
Geef je vooraf door vanaf waar je de Meet & Greet online bijwoont? Dan zorgen wij voor iets lekkers voor bij de koffie. De deelname link ontvang je een week voor aanvang.

Onze voorzitter Marcel Hielkema heet je van harte welkom. Directeur Karel Heijink en regiomanager Esmée Pater vertellen graag meer over VNO-NCW Midden; wie we zijn en wat doen om het verschil te maken voor ondernemers?
Laat je verder verrassen tijdens deze Meet & Greet. Samen maken we er een inspirerende online ontmoeting van.

Ben je nieuw lid en wil je je aanmelden? Mail dan naar Anouska Hofman