Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Meet the President: Stijn Nijhuis, CEO Enreach

26 januari 2022 | 16.00 - 17.00 uur | online

EEN UNIEK KIJKJE IN HET LEVEN VAN STIJN NIJHUIS, CEO ENREACH

We nodigen je uit voor de eerste editie van de VNO-NCW Midden inspiratiesessie “Meet the President”. Tijdens deze bijeenkomsten maak je kennis met de gezichten achter topbedrijven uit onze regio.

Deze keer gaan we in gesprek met Stijn Nijhuis, CEO Enreach en mede-oprichter van Voiceworks. In oktober heeft hij de EY Ondernemer van het Jaar 2021 award gewonnen. De jury roemde hem om zijn unstoppable ambitie, lef en leiderschap en noemde hem “de Elon Musk van de toekomst”. Dat het ondernemerschap hem in het bloed zit, blijkt uit het gegeven dat hij op jonge leeftijd al iemand ‘in dienst’ had voor zijn krantenwijk en op zijn tiende een oppascentrale startte.

Tijdens deze online bijeenkomst geeft Stijn je een uniek kijkje in zijn leven.
Hoe is hij gekomen tot waar hij nu staat? Welke tegenslagen en successen heeft hij gekend? En welke lessen heeft hij hieruit geleerd? Hoe vindt hij de balans tussen werk en privé? Wat is zijn visie op goed leiderschap? Wat is Holacracy en wat heeft hem dit gebracht? Tijdens deze exclusieve en inspirerende bijeenkomst geeft hij antwoord op deze en meer van jullie vragen.

Enreach is een van oorsprong Almeers bedrijf, moederbedrijf van onder meer Voiceworks (sinds 2005), en uitgegroeid tot één van Europa’s grootste spelers in de zakelijke telecom- en ICT-markt. Het bedrijf levert samenwerkingstechnologie en telecomdiensten indirect via partners en rechtstreeks aan het MKB en grote (Europese) organisaties. Enreach is actief in meer dan 25 landen en heeft ruim 1,100 medewerkers in dienst, verspreid over 24 verschillende Europese kantoren.

Anouk Dijkstra

Kortom, laat je inspireren door deze bevlogen ondernemer. Leer van zijn ervaringen en vraag hem het hemd van het lijf. Het programma wordt compleet gemaakt met een nieuwjaarsgroet van VNO-NCW Midden voorzitter Marcel Hielkema en vertelt Anouk Dijkstra, voorzitter Jong Management en DGA Prevesco BV, over haar persoonlijke uitdagingen. Bij deze bijeenkomst wil je zijn!

Praktische informatie
Datum: woensdag 26 januari 2022
Tijdstip: 16.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: online
Kosten: gratis voor VNO-NCW Midden-leden en JM’ers

Aanmelden?
Leden van VNO-NCW Midden en JM’ers kunnen zich aanmelden via onderstaande gele button.
(Nog) geen lid, maar toch interesse? Neem dan contact op met afdeling Events via event@vno-ncwmidden.nl.