Middelpunt Midwinterwandeling 2020

23 januari 2020 | 14.00 uur | Landgoed Zonheuvel | Doorn

Ook in 2020 zetten we de traditie voort en gaan we weer aan de wandel. In een winters decor hebben we afgelopen editie mogen genieten van de natuur op de Sallandse Heuvelrug. Op donderdag 23 januari 2020 gaan we het prachtige Landgoed Zonheuvel, onderdeel van de Utrechtse Heuvelrug, in Doorn ontdekken.

Lekker warme Glühwein en Chocomelk
We worden ontvangen in het Maarten Maartenshuis, het voormalige woonhuis van schrijver/dichter Maarten Maartens. Vanuit daar wandelen we naar de Uitkijktoren de Kaap (25 meter hoog), waar we kunnen opwarmen met een glaasje glühwein of een warme kop chocolademelk. Wellicht dat de mensen zonder hoogtevrees de toren nog kunnen en mogen beklimmen. Daarna wandelen we weer verder en eindigen we bij het restaurant, waar een heerlijk stamppottenbuffet voor je klaar staat!

Proef de sfeer, bekijk hier de video van de vorige editie.

Programma:
14.00 uur   Ontvangst met koffie/thee
14.45 uur   Start wandeling
16.30 uur   Einde wandeling
17.15 uur   Stamppottenbuffet

Aanmelden
Meld je hier aan voor de Middelpunt Midwinterwandeling.

Ledenplatform
De Middelpunt Midwinterwandeling wordt je aangeboden door de (kennis)partners van Middelpunt: Fizz Digital AgencySay Yeah Motion MediaNovon Schoonmaak en BeljonWesterterp en in samenwerking met Landgoed Zonheuvel. Middelpunt is het ledenplatform van de vereniging, dat via magazines, video’s, website en nieuwsbrieven leden informeert, inspireert en samenbrengt.