Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Mini-symposium ‘Het kan wél!’ Bakkerij Schuld is hét voorbeeld

19 april 2023 | 15.45 - 18.00 uur | Elburg

Energie wordt schaars en overbelasting van het net ligt op de loer als we allemaal tegelijk warmte nodig hebben. Hoe krijg jij als ondernemer regie over je eigen energie? Wat kun jij als ondernemer op korte, middellange en lange termijn doen? Want Het kan wél! Slimme en simpele innovaties die energiebesparing mogelijk maken, oplossingen waar je zelf mee aan de slag kunt om energie te besparen. Breder dan alleen zonnepanelen.

Bijna energieneutraal – Het kan wél! Bakkerij Schuld is hét voorbeeld
In het vervolg op het mini-symposium ‘Het kan wél!’ in oktober 2022 bij Arma Keukens gaan we dit keer op bezoek bij bakkerij Schuld in Elburg en Oldebroek – want van een idee komt een idee! Geen half gebakken of zoete broodjes voorhouden, maar praktisch en oplossingsgericht, want Bakkerij Schuld is al geruime tijd bezig met alternatieven voor energieafhankelijkheid. Zij delen graag hun kennis, zie ook hun filmpjes over hoe zij dat doen.

Kom kijken en luisteren naar alternatieven voor huidige energieafhankelijkheid bij de bakkerij van de toekomst. We kunnen niet meer terug, we moeten vooruit. ‘Back to the future’ lijkt het wel. Van een probleem een uitdaging maken en kansen grijpen. Mens- en resultaatgericht met de blik vooruit. Dat is wat Jan-Aart Schuld met zijn team gedaan heeft.

NVOO+
NVOO+ is een samenwerking tussen de bedrijvenkringen Heerde, Ermelo, Putten, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Zeewolde en VNO-NCW VeluweVallei. NVOO+ organiseert dit mini-symposium en is verbonden aan het Innovatiehuis Noord-Veluwe. Hans van Norel zit namens VNO-NCW VeluweVallei in het NVOO+ bestuur.

Programma:
1. Een korte terugblik symposium oktober 2022 – waar sta je nu & wat heeft het je gebracht?
2. Bakkerij Schuld: Anders denken & nieuwe inzichten
3. Anders met energie omgaan
4. Het doel voor de toekomst vanuit de geleerde lessen
5. Bezoek aan de bakkerij in Oldebroek – kijken en ervaren

Datum: woensdag 19 april 2023
Tijd: inloop 15.45 uur met koffie/thee & lekkers, aanvang 16.00 uur
Locatie: De Bakkersmolen, Zuiderzeestraatweg Oost 18, 8081 LC, Elburg
Aansluitend bezoek aan de bakkerij in Oldebroek tot ongeveer 18.00 uur.

Meld je hier aan voor deze unieke beleving!

Mede mogelijk gemaakt door onze partners: Veluwe Portaal, RCT Gelderland, NVOO+, Kennispoort Regio Zwolle, Business Club NV, AWL, Landstede, Windesheim en Rabobank.