Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwjaarsbijeenkomst regio Zwolle

9 januari 2020 | 15.30 - 18.00 uur | Dalfsen

‘Ondernemen in de Regio Zwolle: perspectief in uitvoering!’

Graag heten we je weer welkom op deze inmiddels zeer gewaardeerde nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 9 januari 2020 bij Mooirivier Congreshotel in Dalfsen. We zien er naar uit je daar weer te ontmoeten en samen te genieten van een inspirerend programma.

We zijn er trots op dat we weer een bijzondere gast in ons midden hebben: Rick Brink. Hij is sinds juni 2019 de minister van gehandicaptenzaken, een initiatief van omroep KRO-NCRV. Hij zet zich in voor de belangen van 1,8 miljoen mensen met een beperking in ons land. Zijn motto is duidelijk: “Wij kunnen meer. Wij moeten meer. Wij zijn niet onze beperking. Wij zijn ons talent!”.

Samen werken aan perspectief
Ondernemen staat in de regio Zwolle hoog in het vaandel, terecht. Bedrijven dragen de regio door economisch perspectief aan mensen te bieden. 2020 lijkt een jaar van kansen en uitdagingen te worden. Hoe zal de economie zich ontwikkelen? Wat is het effect van de problemen rond stikstof en PFAS? Welke kant gaat het op met onze woningmarkt? De voorzitters van VNO-NCW regio Zwolle, Laurens de Lange, en MKB Nederland Regio Zwolle, Jelle Weever, geven hun visie op 2020: samen bouwen aan een vitale regio.

Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle
De stichting Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ) organiseert dit jaar voor de tweede keer de Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle. Regio Zwolle wil versnellen in de transitie naar een circulaire economie. Het zijn ondernemers die daar inhoud aan geven. DORZ wil deze ondernemers waarderen en aandacht geven. Trudy Huisman, voorzitter van de Economic Board Regio Zwolle zal de prijs uitreiken. Meer weten? Kijk dan op de website www.circulairondernemenaward.nl.

We zien je graag op 9 januari in Dalfsen!

Wacht niet te lang met je aanmelden, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Leden van VNO-NCW regio Zwolle en MKB Nederland Regio Zwolle krijgen voorrang bij aanmelding.

Aan deze bijeenkomst zijn voor leden en genodigden geen kosten verbonden. Heb je je aangemeld maar ben je zonder bericht van verhindering toch niet aanwezig? Dan worden de kosten van €25,- (excl. BTW) alsnog aan je doorberekend.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners Rabobank IJsseldelta , Rabobank Vaart- en Vechtsteek en Mooirivier Congreshotel.