Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Rivierenland

16 januari 2019 | 16.30 uur | Heerlijkheid Mariënwaerdt Beesd

We hebben in het bewogen jaar 2018 veel activiteiten voor ondernemers georganiseerd en zullen ons ook het komende jaar weer inzetten voor een economisch sterk Rivierenland. Dat doen we samen met de lokale ondernemersverenigingen.*  Vanwege het grote succes van afgelopen jaren trekken we weer gezamenlijk op bij het organiseren van de nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 16 januari 2019 bij De Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd.

Het bestuur van VNO-NCW Rivierenland is trots dat staatssecretaris Mona Keijzer dit jaar onze gastspreker is. Mona Keijzer begint haar loopbaan in januari 1991 als juridisch beleidsmedewerker bij de gemeente Waterland. Van 1993 tot 1994 is zij managementtrainee bij de Rijksuniversiteit Leiden. Daarna bekleedt zij juridische functies bij de Inspectie Milieuhygiëne Gelderland en de gemeente Almere. In 1998 wordt Mona Keijzer wethouder en locoburgemeester van de gemeente Waterland. In 2006 treedt zij in dienst bij Abma Schreurs Advocaten en Notarissen (Purmerend) als advocaat en gecertificeerd mediator. In 2007 wordt zij wethouder van Purmerend. In 2012 wordt Mona Keijzer Tweede Kamerlid voor het CDA, met de portefeuille langdurige zorg, later als woordvoerder ziekenhuiszorg, asiel- en migratie- en integratiebeleid.

Op 26 oktober 2017 is Mona Keijzer benoemd tot staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat in het kabinet-Rutte III. In het kabinet zet zij zich in voor het mkb. In juni 2018 lanceerde ze het MKB-actieplan, waarmee ze alle mkb’ers de vruchten wil laten plukken van onze economische groei. Het MKB-actieplan omvat zeven thema’s die relevant zijn voor het mkb: van fiscaliteit en financiering tot digitalisering en internationalisering.

Wij hopen van harte dat je op woensdag 16 januari 2019 aanwezig bent bij onze nieuwjaarsbijeenkomst. Er zal voldoende gelegenheid zijn om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar onder het genot van een drankje en, traditiegetrouw, een overheerlijk buffet.

We willen je vragen je via de aanmeldknop aan te melden als je komt, dan kunnen we een goede inschatting maken van het aantal deelnemers in verband met locatie en catering. Bij vragen kun je contact opnemen met José Vermeulen.

Tot ziens op 16 januari 2019!

*Bouwsociëteit Rivierenland, Bedrijfskring Groot Geldermalsen, Kring Culemborgse Bedrijven, Bedrijvenkring Bommelerwaard, Ondernemerscoöperatie Tiel en Betuwe in Zaken.