Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Achterhoek

16 januari 2019 | 19.00 - 22.00 uur | Buitencentrum Kerkemeijer | Borculo

2018 was voor VNO-NCW Achterhoek een jaar vol mooie bedrijfsbezoeken en sterke initiatieven in de belangenbehartiging. Denk aan projecten zoals “op naar de 100.000 banen” en CIRCLES over de Circulaire Economie, de nieuwe bestuurlijke structuur en vergeet vooral niet de Techniekdagen. Het was ook een jaar vol digitale veranderingen met het doel om elkaar steeds beter en gemakkelijker (digitaal) te kunnen vinden.

Persoonlijke ontmoetingen met en tussen leden blijven ook in 2019 belangrijk, evenals onze belangenbehartiging voor jou als ondernemer. Op woensdag 16 januari 2019 nodigen wij en Jong Management Achterhoek je uit om te toasten op het nieuwe jaar bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo. Ruud Koornstra neemt ons mee in de wereld van circulaire economie en duurzame energie.

Buitencentrum Kerkemeijer is een bekend horecabedrijf in de Achterhoek. Naast de diverse zalen, voor de diverse activiteiten en feesten, heeft het bedrijf een gezellig restaurant waar genoten kan worden van de lunch of diner. Er zijn diverse buitenterreinen voor activiteiten als buiten-sportdagen, beurzen e.d. Een belangrijk onderdeel van het bedrijf is de catering. Kerkemeijer verzorgt bedrijfsfeesten en evenementen van A tot Z, van kleine feesten tot feesten voor 2000 personen. Kerkemeijer ontzorgt de opdrachtgevers, bijvoorbeeld door het inhuren van een tent, muziek, sprekers en diverse activiteiten.

Na een carrière als televisieproducent stond Ruud Koornstra als activistisch ondernemer de afgelopen 15 jaar met zijn onderneming Tendris aan de wieg van tal van disruptieve duurzame innovaties en bedrijven. Vanuit conceptuele en technologische ontwikkelbedrijven ontstond onder meer Oxxio, het eerst en snelst groeiende 100% groene stroombedrijf; Lemnis Lighting, de uitvinders van de hedendaagse ledverlichting; The New Motion, Europees marktleider op het gebied van elektrisch vervoer; XXImo, effectieve duurzame mobiliteit. Ruud is ervan overtuigd dat binnen 12 jaar het paradijs op aarde voor iedereen haalbaar is door de Sustainable Development Goals van de VN te halen. Vanuit die missie is hij actief in het bedrijfsleven, de media, het onderwijs en bij de overheid. In 2017 heeft Ruud zijn persoonlijke activiteiten voor zijn missie ondergebracht in Delta-9, een Stichting voor disruptieve operaties, en werkt hij nu als ondernemend activist. Ruud is getrouwd en heeft vijf kinderen.

Programma
19.00 – 19.30 uur Ontvangst
Opening door Peter Rikken (voorzitter VNO-NCW Achterhoek) en Christiaan Zweers (voorzitter Jong Management)
Gastspreker Ruud Koornstra
Presentatie door Bert Ribbers, directeur Buitencentrum Kerkemeijer
Netwerkborrel