Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Old boys network powered by women

16 april 2019 | 19.30 uur | Deventer

Vrouwen in de Stedendriehoek opgelet! Op 16 april organiseert VNO-NCW Stedendriehoek een speciaal netwerk event voor vrouwen bij St. Tropez in Deventer vanaf 19:30 uur. Onder het genot van een hapje en drankje ontmoeten we elkaar en worden we geïnspireerd door warm pleitbezorger van vrouwelijk ondernemerschap: Elske Doets! Door dit vrouwennetwerk willen we vrouwelijk ondernemerschap stimuleren én persoonlijke groei accelereren. ‘Wij organiseren dit event speciaal voor vrouwen om hen ook meer te betrekken bij wat er in de regio gebeurd en onderlinge business en samenwerking te stimuleren’, Pascal Hulsegge, bestuurder VNO-NCW Stedendriehoek.

Waarom een vrouwennetwerk?
Door het ‘Old Boys Netwerk – Powered by Women’ willen we het netwerken onder vrouwelijke ondernemers en vrouwen op hoge leidinggevende posities in het bedrijfsleven stimuleren. Zodat we elkaar leren kennen en elkaar meer gunnen. Ook willen we inspiratie bieden voor vrouwelijke ondernemers zodat hun bedrijven doorgroeien en daarvoor hebben we voor dit event Elske Doets uitgenodigd om haar ervaring, kennis en kunde met ons te delen!

Elske Doets: durf, doen en doorzetten
Elske Doets, reisonderneemster en Zakenvrouw van het Jaar 2017, heeft als missie het stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap. Eén van de meest aansprekende eigenschappen van Elske is haar visie op diversiteit, die ze onvoorwaardelijk omarmt. Het feit dat iedereen anders is, andere talenten heeft, andere voorkeuren, andere irritaties, andere piekmomenten, andere achtergronden, ziet zij niet als lastig of onhandig, maar als een waardevolle bron van betekenis en rijkdom waar elke organisatie juist in zou moeten investeren. Haar definitie van succes is niet dat iedereen over eenzelfde, door de buitenwereld als succesvol gedefinieerde lat moet springen, maar dat iedereen zelf die lat definieert, eigen doelen stelt, en ja, als het aan haar ligt, zo hoog mogelijk. Daarbij jaagt ze verdere ontplooiing van vrouwelijk talent aan als het creatievere antwoord op ‘het glazen plafond’ dan vrouwenquota.

Ze nam op 28-jarige leeftijd het bedrijf in vakantiereizen naar de USA en Canada over van haar vader. Onder het motto: ‘durf, doen en doorzetten’ groeit het bedrijf nog steeds succesvol door. Sinds zij in 2001 het roer overnam heeft ze een organische groeistrategie doorgevoerd. Door gelijktijdig te bouwen aan een loyaal team van medewerkers en de nieuwste technologie aan boord te halen, om vervolgens mens en techniek elkaar te laten versterken, heeft ze de basis gelegd van haar huidige succes. En in de periode 2013-2017 zelfs 60 procent omzetgroei heeft gerealiseerd, tot en met een bedrag van 28 miljoen. Deze groei blijft volgens verwachting doorzetten richting de 31 miljoen in 2019.

Programma

19:30 – 20:00 uur Inloop met koffie en thee

20:00 – 21:30 uur Inhoudelijk programma met onder andere Elske Doets

21:30 – 22:15 uur Afterparty

Kosten

Is jouw bedrijf lid van VNO-NCW Stedendriehoek? Dan is deelname kosteloos.

Niet-leden betalen een eigen bijdrage van €10,- euro, je ontvangt achteraf een factuur.

Ben of ken jij die vrouw die hier bij moet zijn? Meld je dan nu aan.